Isnin, 12 September 2011

Siapa Yang Bakal Dapat Hadiah Ini

Keh keh aku keluar ke kangar sebab nak cari hadiah sikit. Hadiah untuk apa? He he 6t aku akan beritahu ye. Penin betol mencari hadiah yang sesuai dan menarik. Yang menarik tu banyak tapi harga mahal la. Tak larat aku nak beli.

Lepas penin duk pusing kedai dan tilik mana yang berkenan, maka dapat juga aku buat pilihan. Nak kata menarik sangat tu takde la tapi ok la jugak buat santapan mata. Hahaha ok aku baru nak dinner kat kopitiam kangar ni. Dah 4 bulan tak datang sini, rindu gle dgn makanan kat kedai ni. AuumM lapoo

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
19 Comments

19 ulasan:

aimie amalina berkata...

wewiiittt
hadiah utk pengunjung tegar la ni ye
ye ke?
hehhee
selmt mkn =]

gadis melayu berkata...

atia nampak doraemon.. heeeee~

Ezad Skytech berkata...

wahhh..hadiah...hee..
lapo makan la freaky..(^^,)

Asyikin berkata...

eh comel comel :D

sue perbs.. berkata...

naakkk...

Syazwan Che Deraman berkata...

aku nak aku nak!

diana berkata...

dapat ke tak dapat ke yang penting macam biasa ye..
selit nama akak sekali..
heheheheh

Khairil berkata...

ada buat GA ke?...

IMANSHAH berkata...

mintak se

Lia Irdelia berkata...

nak jugak... hhhehhee

kiz berkata...

huhu..sana tak hujan ka?

Republic berkata...

semakin lama blog ko semakin maju...aku suka...keh3

faridah nazurah berkata...

mesti untung sape yang dapat

Zul Fattah berkata...

haha.. ko nk wat apa Oh?

P/s: aku masih tak boleh r, nk blogging guna mobile.. asyik error je.. boleh ajar tak?

suha berkata...

baru dpt berkunjung ni..nak hadiah gak (^_^)


ok,nmpak sgt tamak!

Shaherah berkata...

wah.. shera suka tu.. suka benda2 mcm tu.. haha..

Jasmin Ibrahim berkata...

nak jgk boleh???? huhu.....(dgn muka tak malu....dh la 1st time dtg sini,terus nk adiah...lalalalalala)

[sutera kasih] berkata...

setakat ni, blog freaky penyumbang terbesar trafik ke blog SK..hehe

HAFIZAL berkata...

nak jugak lah....freaky

 
Related Posts with Thumbnails