Jumaat, 30 September 2011

Siapa Kata English Mudah ? Susah Wooo

Terernya, hebaknya, bijaknya, cendolnya, Whatever LOL, kepada anda yang mengatakan bahawa english sangat mudah. Ok kalau rasa bahasa inggeris sangat mudah, apa kata cuba jawab soalan ni. Soalan mudah dan ringkas je senang sangat untuk difahami. Budak sekolah rendah pun faham ayat english ni cuma nak jawab ni susah. Ok jom sama-sama jawab kalau fikir bahasa inggeris sangat mudah.


p/s : Amacam ? Yes dan No je tapi tak tahu nak jawab apa. kah kah kah

Sumber : Facebook

Comments
13 Comments

13 ulasan:

Miss Nadya berkata...

hehe..lawak...letak yes salah...letak no pon salah..:)

new entry :: Kembang Semangkuk Kerana Yuyu Jelo ツ

SoLy SoLicious berkata...

susah wooo..hahaha

Shaherah berkata...

ha ah la.. tetiba jadi susah pulak.. hahaha.. >.<"

aimie amalina berkata...

soklan lain plissss
hahahahha

gadis melayu berkata...

yes.. e'eh.. no.. jap.. ntahla.. heeeeee~

Panggil Aku Han berkata...

aku nk hempuk sape yg buat soalan ni...

senyumSOYA berkata...

susah nak mengaku...errr...
bley tukar soklan lain..heheheh

My Name is Mar berkata...

HAhahah:D
Ok. Sengal!

eyryn berkata...

ceh ! soalan yang mmang tak ley bagi jawapan :p
soalan kenekan orang laa nie..haha

Clara berkata...

ceit.. hahha..

lawak gel...

alahai~~~ tak taw nak jawab apa.. Blank jee...

shaliza khairi berkata...

ceh. soalan dia buat aku terpinga-pinga dan kebingungan sebentar. haha~

Fay berkata...

kalau bace ayt tuh tnpa letak yes or no pun dah serba slh.. hehe

Nur Lyanah berkata...

hahhahaa..mcm susah lak:p

 
Related Posts with Thumbnails