Khamis, 8 September 2011

Selamat Pagi 8 September 2011

Nescafe panas + Murtabak = Cool !!!

Sebenarnya ada nasi bungkus lagi tapi aku lupa nak snap. Bila dah habis bedal nasi bungkus baru teringat nak ambil gambar. LOL agak looser di sini.

Eh lupa nak ucap Selamat Pagi Malaysia dan juga Selamat Pagi pembaca blog Firdaus Life yang aku sayangi. Ok seperti biasa pagi macam ni aku hanya sembang pasal perancangan yang akan dilakukan pada hari ni. Bosan kan dengar pasal perancangan aku ?

Sebenarnya memang membosankan pun tapi takpe la kerana ni blog Aku kan. Hari ni aku dah kena basuh baju dan segala pakaian yang akan dibawa ke UniMAP, Perlis kerana dalam beberapa hari je lagi aku akan balik semula ke Universiti.

Berbagai perasaan yang ada bila nak balik Perlis ni. Rasa gembira, sedih, tak suka, berdebar dan marah pun ada. Marah sebab cuti dah nak habis. Masih tak puas cuti walaupun dah 4 bulan ada kat rumah. Best jadi penganggur sementara masih tak kawin. Kalau kawin dah tak boleh menganggur lagi laaaa.

p/s : Tidur jap. Sat lagi nak basuh baju... zzzzzzzzzzzzzz

Comments
8 Comments

8 ulasan:

ANISA berkata...

penganggur sementara?? hahaha nice...=)

Luqeem™ berkata...

selamat aku cuti 2 bulan je..huhu..

13 ni aku kna blik dh..uhu..rndu sih kt umah.

Ezad Skytech berkata...

Cuti lama2 ni mmg best..lepas cuti tu yg terasa lemau je kan...haha..

Selamat pagi...(^^,)

rara pinkmafia berkata...

rara pon nk g mkn nasi lemak lah.hehehe.firdaus thanks sbb letak banner rara.

syazwani 'atiqah berkata...

rase mcm xcuti pn...xsempt nk bsantai kt rumah..tetibe isnin dpn daa start class...

syaz@rozelt berkata...

heaven btol dpt cuT 4 bulan..lepas nie jngn mls2 nak blaja plak ye freaky..hihi

p/s: sedap gila nampak air tu..nie terasa nak buat jugak nie..

ezzyra berkata...

bila blik perlis?

buzz berkata...

pergh..pagi2 dah pekena murtabak..kat kl xdpt nih..^_^

 
Related Posts with Thumbnails