Isnin, 26 September 2011

Selamat pagi 26 september

Selamat pagi dan selamat pagi. Semua budak kelas sedang tuggu. Nasib baik pensyarah datang pada pagi ni. Kalau tak datang memang spoil terus mod sebab kena bangun awal dan datang awal. Semalam 1 kali je aku update. Tu semua gara-gara masalah berok band. Harap-harap la hari ni berok band tak buat hal lagi hari ni. Masak aku nak online kalau berok band buat hal. Nak kata tak bayar, tiap bulan bayar awal dan tak pernah lewat tapi servis tetap macam tu jugak. Haih sabo je la.

Pagi ni takleh sembang panjang sangat, nanti mengantuk balik bila baca post yang panjang. Kalau menarik takpe tapi aku tak pandai nak buat post menarik. Sembang merepek dan cerita pasal diri sendiri tu boleh la. Huhu. Kepada yang selalu datang blog ni, maaf sebab tak balas jejak kerana aku ada masalah internet. Awal pagi tadi aku ada cakap pasal badan nak demam tapi mujur la pagi ni rasa sangat elok dan segar.

P/s : hari ni kelas habis pukul 12 :D


Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
2 Comments

2 ulasan:

sergeant keroro berkata...

haha, tak habis-habis sal berokband :P

Ahmad Haziq Azlan berkata...

berok buat band? bruno mars kot~~~

 
Related Posts with Thumbnails