Jumaat, 9 September 2011

SEGMEN JOM TUKAR LINK DENGAN C` AYOB

Siapa nak join, boleh klik gambar atas ni ye.

Sebenarnya aku dah lama pun letak blog C'Ayob dalam bloglist aku kat sebelah kiri ni tapi tuan blog minta aku join segmen ni, jadi aku pun dengan ringan tangan join jugak. Lagipun dah lama tak join segmen sejak akhir puasa hari tu lagi.

Alang-alang dah ada segmen orang minta join, jadi aku join je la. Daripada tengah tidak ada idea nak update, apa kata exchange link dengan blog C'Ayob ni. Jom Jom :)

p/s : Adehh lapo plak =_=

Comments
5 Comments

5 ulasan:

diana berkata...

jommmm...:p

iPai berkata...

lapo pergi makan !!! heheh

SoLy SoLicious berkata...

lalalalala~ kenyang...heeee

izfanora berkata...

alhamdulillah, kenyang.. :)

anamizu berkata...

lapo p makan :P

 
Related Posts with Thumbnails