Rabu, 14 September 2011

Post Yang Tak Ada Tajuk. LOL

Terima kasih kepada semua 10 penerima hadiah Give Away yang sudi bagi alamat untuk aku pos-kan hadiah mereka. InsyaAllah kalau esok ada banyak masa terluang, semua sembilan hadiah akan di-pos pada esok hari. Yang 1 lagi tu akan diberi secara berjumpa dengan blogger Moon Keyz :)

Esok mungkin free kot kerana kelas bermula pukul 10 pagi dan habis pada pukul 2 petang. Petang tu aku akan pergi makan tengah hari sambil pos terus. He he kepada pelajar Universiti yang menggunakan alamat Kolej Kediaman / Universiti, korang kena tengok di pejabat seminggu kemudian kerana hadiah tu mungkin dah sampai di pejabat Kolej Kediaman nanti.

Buat masa ni aku takde idea sangat dan tak tahu nak tulis pasal ape. Nak merepek nanti kang orang bosan pulak. Dah la post ni dah bosan lepas tu ditambah dengan merepek bertambah bosan jadinya. Nanti kena cop sebagai blog yang membosankan.

Huwaaa dasat gila kalau dicop sebagai blog yang membosankan. Ha ha rasa nak berhenti terus daripada blogging. Alaaa sebenarnya rilek sudah la. Adat la tu blog yang membosankan. Kalau semua asyik menarik je bosan jugak. Blog kita, suka hati kita la nak tulis benda membosankan :P

p/s : Jom tidur awal. tak boleh stay lewat sangat dah :D
Comments
6 Comments

6 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

relaks bro...cool je...aq pon alami perkara yang sama macam ko...

jom2 pakat ramai2 tidur awal...asyik tidur lewat je..huhu~

aimie amalina berkata...

coooolll
hehehee
x pe..yg pntg kite hepy kan?

suha berkata...

blog cik suha pon bosan gak ~ngee (^_^)

Saiazuan berkata...

kelas aku blum start lagi.. hoho

Fay berkata...

blog aku lagi bosan.. hahaha..

[sutera kasih] berkata...

ada gak tajuk kan hehe
biasala tu setiap perkara ada pasang surutnya :)

 
Related Posts with Thumbnails