Ahad, 18 September 2011

Pilot Wanna Yang Fail ( 1 Gambar )

Cukup lengkap berbaju dan berhelmet bagai nak rak tapi rupanya hanya nak fly depan komputer je. hu hu hu tapi tetap fly jugak kan walaupun hanya virtual flying je. Bagi siapa yang nak tahu atau nak baca blog mengenai pengalaman pilot, boleh la pergi ke blog Syazwan Cdm.

p/s : Bangga jap orang kampung aku ( syazwan ) ada jadi pilot :)
Comments
11 Comments

11 ulasan:

aimie amalina berkata...

pehhhhhhhhhhhhh
dasat ahhh
hihihihi

Syazwan Che Deraman berkata...

ahhahaha.
semangat sungguh dio tu.

thanks bos tag kawe.
have a good weekend ;).

SoLy SoLicious berkata...

hahah..xpe..cian die kepingin ha nk bwak flight ha

fiq. berkata...

mendalami karakter dalam game hape!!
huahuahua

Ini Kisah Tia berkata...

teruja gila main game tu . haha

Scarlett O'Hara berkata...

Ni Syazwan yang geli kucing tu ye?

IMANSHAH berkata...

jolo sengoti, kawe dah jenguk blog dia

emy|farid berkata...

haha, tkejut jap, xpanas ke pkai gitu? haha

FaKArePa!n berkata...

asyik2 pilot je y femes.. sob3..

orang y kerja baiki kapal terbang ni selalu dilupakan.. sob3

Ezad Skytech berkata...

haha..lengkap tu satu set..tapi fly depan pc..hampehhh...haha~

[sutera kasih] berkata...

kesian dia nk menjiwai watak game hihi

 
Related Posts with Thumbnails