Selasa, 6 September 2011

Penerima Hadiah Give Away Top 10 Referring Url

1 Kizmyself
2 Sergeant keroro
3 Nazihanali
4 Senyum-senyum
5 Kederat Muda
6 Laluan Kehidupanku
7 Syrupmasin
8 Cik Teddy Corner

Masih tak cukup 10, jadi aku tambah Referring Sites :

9 Zulfattah

dan Lucky Follower adalah : 10 Ini Kisah Tia


Hadiah kepada 10 blog ini pula adalah seperti dalam gambar di bawah :


Nak tengok dengan lebih jelas hadiahnya. Sila ke SINI .

Kepada yang tidak tersenarai, anda masih boleh cuba lagi. Setiap minggu akan ada Give Away Top 10 Referring Url. Jadi rajinkan diri anda menjenguk blog ni kalau mahu tersenarai dalam Top 10. Keputusan Next Give Away Top 10 Referring Url pada 13 September nanti

p/s : Kepada Penerima hadiah, sila emel alamat rumah anda ke :

firdaus_echelon@yahoo.com

Nak hantar semua sekali esok jugak. hahahaha excited :D

Comments
25 Comments

25 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

jelesnye kpd yg dpt~

Freaky berkata...

rilek la SS.. minggu depan ada lg

Ezad Skytech berkata...

tahniah yg tersenarai tu..(^^,)

sergeant keroro berkata...

aku first kot, ada dua link tuuuu, haha :P

kiz berkata...

kah kah..ada lagi..kenapa apakah?

diana berkata...

yeayyyyyy!!!!
hehehh

aimie amalina berkata...

waaaaaaaa
besnyeeeee!=]

kotak bulat berkata...

wah.. dpt ketiga.. hehehe..
mekasih.. :)

Luqeem™ berkata...

huhu..macam mana nak bagi tersenarai?

Freaky berkata...

luqeem : aku pun x pndai sgt bab ni. huhu

ieda berkata...

mana nama akak huhuhuhu

cantik bekas tuu ..
dah lama akak x maiii
tenet di office semakin teruk huhuh

sue perbs.. berkata...

wah ade hadiah tu... tkpe lah tk dpt tk de rezki

cik najihah berkata...

walamak..terbaik lah..

syrupmasin berkata...

perghh terharu ade blog aku :D

cik sakdi berkata...

sirap patotnye share hadiah ngan aku sbb aku slalu g blog ko dari dia. ekekeke

Freaky berkata...

hahaha minta dengan syrup :P

cayob berkata...

waaa hebatnya...dapat hadiah...duit raya kah ini....hehe. Taniah kepada semua pemenang!!

Freaky berkata...

cayob : huhu bukan duit raya :)

AzatLazat berkata...

hehe tak rugi la aku masuk blog ni :)

Shaherah berkata...

lompat lompat2.. hahah.. suka tetiba.. hehe.. macam budak2 dh.. >.<"

HAFIZAL berkata...

nak hadiah jugak lah

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hah ?? TIA ?? WOOOOHOOO !! hahaa ..

[sutera kasih] berkata...

tahniah kpd pemenang :)

Zul Fattah berkata...

Tima kasih Oh... 16 tu apa Oh?

Cik Siti Aziz berkata...

wah.thanks freaky^_^

 
Related Posts with Thumbnails