Rabu, 14 September 2011

Pemburu Kekasih Orang

" Saya tahu awak dah ada BF / GF tapi saya cuma nak kawan dengan awak je "

" Niat saya nak kawan dengan awak ikhlas tau. Saya takkan ganggu hubungan dengan kekasih awak tu "


Pernah dapat ayat ni daripada lelaki / perempuan ? Kalau tak pernah bersyukur la anda. Kalau pernah, jangan percaya sangat dengan orang yang bagi ayat ni especially yang bagi ayat ni daripada kaum lelaki.

Perrgghh nak berkawan konon. Lepas tu tiap-tiap hari bagi sms mengalahkan pasangan kita kan ? Eleehh nak ikhlas berkawan konon. Orang yang betul-betul ikhlas takkan sebut perkataan ikhlas tau :)


Kalau perempuan bagi ayat diatas aku tak tahu la apa tujuan mereka. Mungkin tak ramai yang selalu bagi ayat macam ni tapi jangan ingat perempuan pun tak ada yang memburu kekasih orang. Perempuan kalau dia nak tackel pasangan orang, mereka pasang bazooka terus. Takde ape dah, angkat strategi terus. Kasi dapat gak walau macam mana sekalipun.

Lain cerita dengan lelaki, lelaki akan sweet talk dulu dan kalau mereka nampak perempuan layan baru la mereka mula dengan serius. Andai kata perempuan tak layan, lelaki tidak akan berputus asa buat pertama kali. Esok dan lusa akan cuba lagi sampai la dilayan.

Apa yang bahaya dengan Pemburu pasangan orang ni adalah mereka hanya mahu bersuka ria je. Bukan serius nak mengorat atau menjalinkan hubungan. Mereka hanya nak " Test Market " je. Bila dah dapat, they say Bye Bye dan anda hanya terkebil-kebil mata putih dengan reaksi muka bodoh kena dump.

Keh keh tu je tujuan sebenar dia nak buru kekasih orang. Sengaja nak rosakkan kebahagiaan orang lain kerana dia sendiri tidak bahagia dan hidup secara lonely. Serius pity dengan orang macam ni kan ?

p/s : Jangan biarkan Pemburu ini memasuki hidup anda.
Comments
13 Comments

13 ulasan:

iyan shazlind berkata...

pemburu kekasih org tu agaknya dah takde keje lain agaknya...free nya hidup diaorg ye smp sempat nak try menyibuk jadi org ketiga eh..

aimie amalina berkata...

huuuuuuuuuuu
simpang malaikat 44 la dr jmp owg cam niii
huhuhuhu

kiz berkata...

tapi aku sering jadi buruan awek2 yang single..kenapa apakah...huhu

ezzyra berkata...

mntak jauh la...

faridah nazurah berkata...

pernah dpt. tp buat lek je. takyah nak melayan sgt.. haha ayat nak manis je.haha

iMBobo berkata...

wah mmg cari nahas lah kan org tu huhu

diana berkata...

sapa cepat dia dapat la..
aci tak??
hahahha

cik sakdi berkata...

masalahnya kan.. selalunya bf orang yang cakap nak kawan je ngan aku. so mcm mane tu.? adoiii... dah xade lelaki single agaknye. kahkah

dya berkata...

setuju gila...

dya berkata...

setuju gila...

dya berkata...

setuju gila...

Ini Kisah Tia berkata...

memang gila , sah gila , elok masuk hospirak sakit jiwa ..

[sutera kasih] berkata...

aku suka gilerr entri ni freaky..nk share kt FB muhahaha..

pemburu kekasih org ni akan mendapat balasan yg setimpal..hmmm

 
Related Posts with Thumbnails