Khamis, 1 September 2011

Nuffnang Ada Masalah Ke ?

Pandai-pandai je aku keluarkan statement persoalan Nuffnang Ada Masalah pada hal aku tak tahu apa-apa pun. Setahun yang lepas masa aku mula-mula pakai Nuffnang, punya la payah nak keluar iklan di siang hari. Yang keluar hanya logo nuffnang macam kat bawah ni je. Sepanjang hari keluar logo kat bawah ni :

Lepas beberapa bulan kemudian, logo ni tak muncul langsung dah. Yang muncul hanya iklan je 24 jam. Gila hebat Nuffnang sampai iklan keluar 24 jam. Even 12 mid night pun masih tetap teguh keluar iklan. Mana ada company advertising macam tu. Rata-rata advertising yang lain akan keluar logo company apabila tiba pukul 12 tengah malam.

Advertlets dengan logonya dan Innity dengan hijaunya. Kemudian tadi setelah aku blogwalking di beberapa blog, aku dapati iklan Nuffnang banyak keluar logo macam diatas. Hurmm aku tak suka logo tu sebab tak nampak iklan menari-nari di blog yang aku lawat.

Tak tahu la kenapa logo tu muncul kembali. Mungkin Nuffnang Ada Masalah kot ataupun iklan nak habis. LOL macam tak logik je iklan nak habis kan ? Eh kenapa aku kecoh pula bila Nuffnang muncul logo macam ni ? Sebab Blog Mencapap aku pakai Nuffnang pulak sekarang. he he he

Comments
14 Comments

14 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

tu la..aq pon perasan jugak iklan nuffnang tak keluar..keluar logo tu je..

Bell berkata...

nuffnang nak rehat jap kot.ngeh2

faridah nazurah berkata...

heran jugak ohh.. dari pagi tadi dh jadi camtu. pelik sungguh

diana berkata...

eh!!baru perasan
iklan nuffnang tak keluar.
nampak sangat akak tak kisah selama ni iklan kat blog orang tu..
hahahhaah...

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

Tia perasan jugak ..

kiz berkata...

nuffnag dah pening.

CIK PARO! berkata...

nuffnang nk beraya jugak..
tu yg die kua logo tu je..
hehehe..

i'm ezza haniza berkata...

yeke..tak pasan le pulok..hahaa

Zul Fattah berkata...

lol.. just nak cakp tu je ke?
haha.. kejam..
macam mana raya Oh.. best?

Zul Fattah berkata...

lol.. just nak cakp tu je ke?
haha.. kejam..
macam mana raya Oh.. best?

Ayien berkata...

betul2...dari semalam dah perasan...nuffnang cuti kowt...rayes!!!!=)

hira berkata...

dia demam. perlukan ubat. huehue.

p/s: eh, tak nak guna innity ke freaky? haha

Freaky berkata...

hira : blog no 2 x layak pakai innity

sergeant keroro berkata...

cuti raya, haha

 
Related Posts with Thumbnails