Rabu, 14 September 2011

Mood Blogging Ke Laut

Router internet ada tapi connection takde. Hampeh !

Kelas hari ni 4 jam je dan rasanya takde sampai 4 jam pun kerana minggu pertama masih santai lagi. Kawan aku pun ada lagi yang tak datang. Ramai nak datang hujung minggu ni setelah 5 hari masuk kelas baru nak datang kampus. Lol dasat gle.

Nak update panjang pun aku dah tak tahu nak tulis pasal ape. Aaarrgghh mood blogging tengah ke laut sekarang ni. Dah banyak hari mood asyik ke laut, bila nak naik ke darat pun tak tahu.

Ok la aku ada kelas ni. Sambil tengah tunggu pensyarah mula kelas, sempat lagi update sekerat kat blog ni. Janji update dan puas dapat menaip. Hu hu hu.

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
12 Comments

12 ulasan:

^^nu[dd]yra^^ berkata...

aku pon mood ke laut sejak smlm...rs macam nak amik MC jer arinih...

mas saari berkata...

kadang2 mood berblog memang tak menentu kan? kalau mood baik, 4-5 entri satu hari..

Wanz Mejuez berkata...

Cyber Cafe kan ada?? ahahaha


>_<

Farhan Hanif berkata...

ikut je arah angin...nanti smpi la ke darat...hehehe

model SE apa yang boleh update blog ni? ceciter

Shaherah berkata...

memang ke laut semenjak menjak ni.. rase mcm ape jek.. makan masa nak cari mood tu.. >.<"

aimie amalina berkata...

huuuu
jgn la kelaut..
ke marilahhhh
meh2...hayoooo....
chayok3!

suha berkata...

ok gak kalo kood ke laut,untung boleh jumpe ikan duyung..eh kalo trjumpe,kim slm feeewiit tau ~ngee (^_^)

diana berkata...

update tetap update...:)

Diana @ bilakukatacinta berkata...

akak kelaut malam td jek....pg ni dah naik ke darat

zareliqa afiqa berkata...

kalau ai mmg da lame kelaut.mcm malas jek nak ke darat balik.haha

[sutera kasih] berkata...

jgnla ke laut freaky..kang sunyi darat blog huhu

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

update tak kira tempat ni . huhu :)

 
Related Posts with Thumbnails