Isnin, 26 September 2011

Mood Blogging dan Beruk Band

Semalam aku hanya update 1 kali je sebab masalah beruk band yang sangat beruk ini. Bila aku connect, tak sampai 5 minit dia terus disconnect. Dah banyak kali aku duk buat dan ulang benda sama tapi tetap masalah jugak. Malas nak layan bila beruk band buat hal maka blog aku ni pun tak berupdate.

Nak guna mobile blogging jadi malas nak taip kat henfon. Rasa cukup tidak syok nak taip panjang guna fone. Tidak ada kepuasan disitu. Hurm nak sembang banyak dalam post ni pun aku tak dapat sebab badan tak berapa nak sihat.

Lol setelah beberapa bulan, aku mula jogging sambil berjalan sepanjang 3.3 km tadi. Lepas habis jalan dan jog, terus rasa pening kepala masa lepak kat dalam bilik. Lepas mandi, habis 1 badan rasa sengal dan sakit. Ni la akibatnya jika dah lama tak berjalan dan bersenam. Habis 1 badan sakit dan rasa macam nak demam.

Harap-harap la tak demam oooiiii. Kalau demam mampus aku. Dah la cuaca di Perlis pada setiap hari panas dan hujan. Sangat tak stabil cuaca di Perlis sekarang ni. Kalau demam dengan cuaca tak menentu memang senyap terus la jawabnya. Nak pergi kelas susah, nak pergi makan susah, nak pergi jalan2 pun susah.. Gggrrrr

p/s : Asyik nak demam je. lemah betul badan =_=

Comments
11 Comments

11 ulasan:

kiz berkata...

cubaan...sabar yo la..aku ni pun dah 35 peratus demam ni..esok mungkin 50 lepas tu 75..lepas tu 100 peratus..mintak2 tak jadi ler demam..sebab aku nak kerja..kalau tak kerja aku pening..kalau pening aku beli ubat..kalau beli ubat kena pakai duit..kalau pakai duit..duit aku habis..kalau duit habis lepas demam kena cari lagi..cari hari-hari kena demam balik..cam tu lah..hehe ( entri ke komen ni ?)

AzatLazat berkata...

berukband ni memang selalu buat hal.sabor je lah

Ezad Skytech berkata...

kalau da lama tak jogging..biasa la freaky..badan tu macam terkejut sikit..tiba2 je jogging kan..

Ahmad Haziq Azlan berkata...

hujung2 tahun macam ni cuaca kat perlis memang tak menentu.

jom kayak esok!!!!

shah Blogger berkata...

Musim panas eik sana?????

Hehe aku lu pakai broadband cam tu manjang...Selalu kena la weh..

Suggest : pakai VMWARE LINUX.. PASTI puas hati hihi paling murah kat dunia.

sergeant keroro berkata...

yeke? makan ubat dan semoga cepat sihat :)

c genk bah ne berkata...

brodband mmg slalu wat hal..

pergh..lepas ne jgn pula surrender tak nak jogging...tak larat nak jog watlah senaman yg simple..spya bdn tu tak kejutan budaya..heheh

MENARIK DI GENKCORNER…
JOM BACA..
1.MAAF SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
2.WANITA DI TAHAN SEKS DENGAN ANJING
3.KUBUR BECA
4.TUKANG SAPU JADI PRESIDEN

mas saari berkata...

samalah ngan akak ni...tekak dah perit, hidung dah berair, mata dah pedih! tanda2 nak demam jugak!

jom cepat kita makan ubat..huhuhuu

Zul Fattah berkata...

makan maggi OH.. kompem sembuh .. bagi badan ko berpeluh dulu r.. baru ko dapat sembuh..

[sutera kasih] berkata...

sabar..dugaan tu..huhu

peNulis SeNjA berkata...

hahahahaaaa takut duit innity kureng la tu

 
Related Posts with Thumbnails