Khamis, 8 September 2011

Merepek Waktu Malam Edisi Insomnia

Hampir 4 bulan aku jarang tidur waktu malam iaitu sejak bermula bulan Mei hingga la ke hari ni. Apa yang aku buat tak tidur malam ? he he yang tu ada la aku buat dan sudah tentu la most of them berkaitan dengan blog. Pada malam ni aku cuba tidur awal kerana nak biasakan diri semula memandangkan tak lama lagi semester baru akan dibuka.. Demn !!!

Dan malam ni juga aku hanya mampu tidur 1 jam setengah je. Bila terjaga dan terbuka mata, aku dah tak dapat tidur lagi. Aisehmen !! sekarang baru pukul 2.20 pagi, apa aku nak buat kalau tak tidur masa ni ? Tengok blog ? haaiisshh kalau tengok blog memang sampai ke pagi esok takkan tidur jugak.

Golek punya golek, tak dapat juga nak tidur. Terus bangun tengok laptop. Hurrm dah berapa lama aku tak off laptop ni ? Cek kat sistem jap dan ada tunjuk macam dalam gambar kat bawah :

laaa baru 1 hari tak off laptop. Paling lama tak pernah Off laptop adalah sebulan. Sekarang susah dah nak pecah rekod jadi 2 bulan sebab masalah Over Heating.

Ok la tu je nak merepek malam ni. tak boleh buat post panjang sangat, nanti korang bukan baca sampai abis pun. Aku pun baca skip-skip je kalau post blog yang panjang. ha ha kantoi disitu. :p
Comments
7 Comments

7 ulasan:

iMah berkata...

ni kes same r ni.. mate mmg xkan lelap selagi x pkul 2-3 pagi..

macam mane la ni.. sem depan da le bnyak kelas PAGI..

Freaky berkata...

hahaha jem la macam ni :D

kotak bulat berkata...

sama la.. da jd habit.. payah.. =.='

Freaky berkata...

hehe bahaya ni kb oi :D

fieha berkata...

lme erk x tutup laptop..x bahaya ke?hehe

ekin tajudin berkata...

oo skip baca entry org ek..hahaha kantoi..nt kalaw insomnia masa sem dah start habisla freaky..practice2 tdo awal eh

Luqeem™ berkata...

haha..aku makin tidur awal..=.="

 
Related Posts with Thumbnails