Isnin, 19 September 2011

Masalah Aku Dalam Blog

Apa ingat aku duk update 4 hingga 5 kali dalam blog ni tiada masalah yang datang serang aku ke ? he he gurau je... Sebenarnya bukan masalah kena serang atau masalah mengarut pun. Cuma masalah ni hanya aku je rasa beban. Masalah mesti la beban, takkan la tak rasa apa-apa kan ?

Mari aku nak cerita sikit masalah ni. Kalau tak suka baca ni, aku minta maaf banyak-banyak la kerana ni adalah blog aku jadi aku nak tulis apa pun, suka hati aku la :p ( Sarcasm LOL ) . Kalau diikutkan nafsu, kalau diikutkan hati, kalau diikutkan ketagihan ni, aku mahu je update blog lebih daripada 10 kali sehari.


Iyeerr memang aku tak tipu aku mahu je update blog seberapa banyak kali yang mungkin dalam sehari tapi aku berdepan dengan masalah Comment blog. Masalahnya adalah aku terpaksa luangkan masa balas komen di blog orang lain. Bila banyak masa diluangkan, maka aku pun susah nak update.

Kalau aku tidak balas komen, sudah tentu la akan di-cop sebagai SOMBONG. Aku tak mahu di-cop sombong jadi sebab itu aku balas komen dengan balas jejak. Jujurnya aku mengaku aku tak berapa suka balas komen. Aku hanya suka update post dan juga blogwalking.

Mungkin masih ada yang kurang jelas. Aku boleh kata macam ni je, Aku hanya mahu tulis dan publish. Lepas update aku akan blogwalking ke blog yang aku suka. Post aku ada yang baca atau tidak itu semua aku dah tak peduli lagi kerana aku ketagih dan aku hanya mahu tulis dan post tu je.

p/s : Aku ketagih pada tulis dan update. aku tak ketagih pada reply komen. Maaf semua
Comments
15 Comments

15 ulasan:

peNulis SeNjA berkata...

sib baik larat balas .. akuuuuuu bisy beb keje kang ni

azrijohan berkata...

takpe wak,kite paham :"(

Luqeem™ berkata...

oh gitu ke..hee..

aku blas lmbt skit..

Panggil Aku Han berkata...

takpe2 memahami...^_^

Ezad Skytech berkata...

aq paham bro.. :)

aimie amalina berkata...

xpe2..mimi selalu pahammm =]

IZYAN KAHER berkata...

takoe :(( paham2 . org famous amos memg busy.

org tgok bola, u hapdate blog??
this is weirdo ! ;P

kiz berkata...

update laa jang..janji puas..

Freaky berkata...

LOL i'm not interested in football

Syazwan Che Deraman berkata...

takpo bos.
mugo kito kae student.
xdang nak jawab komen belako and nak singgoh blako.
ado tanggungjawab hok penting lagi.

aku pon..
kadang kadang dae publish jah.
nak blogwalking tak dang.
tengok pado free time la.

demo wat sendiri la cocktails tu.senang jah.

aniki berkata...

cayala kawan...

shah blogger berkata...

weit daus.. just ikut hobi lolz :D. Jgn terikat dgn rasa perlu membalas :D . kecuali mmg kt baca abis artikel ot anything :D

Lakukan hobi mu update bnyk2 n blogwalking :D

Hihi aku mmg x mampu 10 artikel. Menulis satu artikel aku makan berejam2 adessss

ieyza afieyna berkata...

update je 24 jam.. yg penting dah ade loyal reader kn ? hee

Anif Abdullah| AA berkata...

janji kau hepi ah... tak kisah nak publish duapuluhlapan kali kan..hehe

Shaherah berkata...

hahaha tak kesah.. jnji tahu freaky baca komen2 ni semua.. kan kan.. ^_^

 
Related Posts with Thumbnails