Selasa, 13 September 2011

Mampus La Blog Aku Ni

Mampus dah tak lama lagi ni. Aduyaii nampak gaya memang macam nak mampus je. Hari ni baru 1 kali update dah gelabah tak tentu pasal ? Siapa gelabah ? Aku la yang gelabah, takkan orang lain pulak nak gelabah atas blog aku ? hu hu

Nak kata sibuk tu takde la sibuk sangat tapi aku kurang on laptop. Balik kelas, terus makan dan bila sampai rumah terus rehat dan bersembang dengan housemate. Laptop ? Ahh malas la nak buka dan malas nak pandang. LOL bahaya betul

Bila cakap pasal bahaya, aku tengok Sergeant Keroro lagi berada pada tahap yang bahaya. Entah hidup lagi ke tidak jiran blog aku tu. Langsung takde khabar berita sejak 2 , 3 hari ni ? Wesss Keroro kalau kau hidup lagi, komen la post aku yang ni.

Semalam aku ada post pasal Siapa Yang Bakal Dapat Hadiah. Jadi malam ni aku akan tunaikan janji tersebut pada post pukul 10.20 malam. Kepada semua penerima hadiah nanti, Tahniah dan terima kasih aku ucapkan :)

p/s : Oh blog jangan la kau mampus =_=
Comments
9 Comments

9 ulasan:

[sutera kasih] berkata...

rindu kemeriahan keroro T__T

kotak bulat berkata...

hehehe.. kalau da smbung belajar mmg banyak komitmen lain.. dpt post 1 entri sehari pun da kira ok

Nur Najwa berkata...

eh...jangan biarkan blog ni mati... belum sampai ajalnya... =D

hira berkata...

nakkkkkkkkkkk! comel kot. hahaha :D

aimie amalina berkata...

jaaangggggaaaaannn mampusss
heeheh
nnti x boleh nak mai sini lagi
huuuu

cik najihah berkata...

aku pilih blog kau :)

rara pinkmafia berkata...

huaaaa jgn risau.rara pon same,update 3 je rini.ntah lah.bz bebeno.

Zul Fattah berkata...

sapa Oh? haha..

kiz berkata...

haha..aku ni lagi ler sibuk..mana nak keje..mana nak bisnes..mana nak jaga anak..mana nak jaga bini..mana dan mana yang sewaktu dengannya.

 
Related Posts with Thumbnails