Sabtu, 24 September 2011

Mad ghost atau stupid ghost ?

Lepas habis tengok wayang, jalan-jalan dalam kedai hadiah pulak. Cerita mad ghost ? Apa aku bole komen adalah cerita yang serius dan lawak. Part mula-mula tu agak serius dan seram jugak sampai potong jari sendiri. Aku memang sah la katup mata. Gila nak tengok scene kerat jari, seriau gila kot. Lepas tu part yang last part pulak ada gelak gelak sebab hantunya sangat bodoh dan fail. Tak tahu la aku nak cakap citer ni seram ke lawak sebab semua ada.

Lepas ni nak pergi makan pulak. Mall jitra pun dah nak tutup ni. Perut pun dah lapo sangat. Hurm nak makan ape pulak malam ni. Makan banyak atau makan sikit ? Kalau banyak nanti gemok. Kalau tak banyak nanti tak puas makan pulak. Ggrrr

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
8 Comments

8 ulasan:

Shaherah berkata...

hahaa.. cri snek2 jek.. dh mlm kan..

IMANSHAH berkata...

malam ni kat rumah ada hantu

nurradizan berkata...

Wink wink, Hangout hari sabtu tgk wayang.;)

Bro ahmad berkata...

Makan sampai buncit pun takpe huhuu..biar puas hmm..bosan la hari nie..mcm sunyi je blog huhh,

Add Remove Block berkata...

pakai mobile blogging ke? Nampak kat bawah entri tu melalui Sony Ericsson ... wahh penakut gak rupanya Mr Freaky ni ye ... :)

faridah nazurah berkata...

pegi makan banyak2.. biar cepat "comel" :)

Panggil Aku Han berkata...

mkn je bnyk2..huhu..
balik nnt kompem ade "mmbr" teman kot...hahah

[sutera kasih] berkata...

apakata ko minum clenx tea..hehe

 
Related Posts with Thumbnails