Rabu, 14 September 2011

LOL Gila Borang Interaksi Pelajar UniMAP

Ha ha ha aku tak tahu nak buat post macam mana pasal perkara ni. Demi menjaga nama Universiti, anggap la ini sebagai gurauan ataupun post lawak je. Ok dalam portal UniMAP, Perlis ada satu ruang dipanggil Borang Interaksi Pelajar. Apa fungsi benda tu pun aku sendiri tak berapa nak tahu. Mungkin untuk berinteraksi dan bersembang di ruangan itu.

Tapi dalam banyak-banyak sembang dalam bahagian tu, ada banyak juga yang sembang mengarut dan bagi mesej yang lawak. Bila aku baca je terus nak tergelak pun ada. hu hu mari baca sama-sama kat bawah ni :

Tengok nombor 3 tu, lawak gila pergi sound admin dengan mengatakan bahawa admin bukan rakyat Malaysia. Dah la ada nombor matrik dalam tu, silap hari bulan Admin Ban baru tahu. Yang kat bawah ni pulak lagi banyak merepek.

Siap ada I Love You dan Love You Too lagi. hahaha serius LOL .... Aduyai macam-macam la diorang ni merepek kat ruangan tu. Ermm bila tengok banyak merepek, aku pun rasa gatal tangan nak merepek jugak :P
Comments
9 Comments

9 ulasan:

Cik Siti Aziz berkata...

pelik2 la plak pljr2 ni sume..huhu

Shaherah berkata...

hahah boleh maen reply2 pulak tu..

pengemis Cinta~ berkata...

admin pun tak kuasa nak layan, ramai sangat pelajar yang gatai..haha;0

ezzyra berkata...

aku pon x phm ape fngsi bnda 2...haha...main chat2 kt ctu lak..

faridah nazurah berkata...

serious toLOL!! haha macam2 ye korang nih

IMANSHAH berkata...

lol jugak

[sutera kasih] berkata...

hehe..disalahguna pulak ruang tu

aimie amalina berkata...

aiyaaaaaaaakkk
ni mang berani mampuiiihh ni
hehehe

Zul Fattah berkata...

aku tak pernah masuk kot kat situ.. huhu

 
Related Posts with Thumbnails