Sabtu, 24 September 2011

LOL Baru Nak Update

Sebenarnya baru bangun tidur, baru mandi, baru zohor dan baru online. Tu pasal baru nak update blog. Semalam berjaga sakan sambil online, tengok cerita Senja Kala, cerita The Bourne Ultimatum dan layan lagu. Maklum la hari ni kan cuti jadi semalam berjaga lama la sikit sampai ke subuh. keh keh

Hari ni hujung minggu kan ? Jadi mungkin tak ramai yang ada di depan laptop untuk update blog kerana masing-masing akan keluar untuk berjalan-jalan bersama kawan-kawan ataupun family. Aku pula malas nak pergi jalan-jalan kerana cuaca yang amat panas di Perlis ni.


Badan pun masih lemah, kalau main panas sikit memang sah la akan dapat demam free. Lepas tu kena la terlentang atas katil pulak. Demn !! aku tak suka demam tapi kadang-kadang sakit ni bagus juga sebab rasa dan perasaan sakit itu sangat best dan menyeronokkan.

Petang ni aku tak tahu nak sembang apa sebab tengah lapar sekarang. Nak pergi cari makanan jap sambil cucuk duit. Ptptn masih tak masuk ... Cehh suruh bayar laju je, tapi nak masukkan duit untuk aku lambat pulak. Nasib baik aku pinjam tak sampai 10 ribu. Kalau tak, menangis nak bayar balik :P

p/s : Kenapa Ptptn tak masuk lagi ? Wuuuu aku tak pernah fail belajar kot.. =_=

Comments
6 Comments

6 ulasan:

GaRy™ berkata...

aq pun ngah tunggu ptptn ni... hehehe...
memang panas kan kat sini ek??.. hahahaha...

Ahmad Haziq Azlan berkata...

perlis kan sentiasa panas....tungu musim hujan baru sejuk....

Cik Kasih berkata...

kt trganu dh ujan la freaky...huh

Syazwan Che Deraman berkata...

maye subuh tak?.
hehehe.
baru ni banjar perlis.
panas plak dah..
cuaca kejap je berubah..

FaKArePa!n berkata...

kalau kat perlis,, mane tempat y best nak lepak???

Zul Fattah berkata...

mak aii.. aku dah tinggal 600 je duit PTPTpu aku.. ko tak masuk lg..? pelik tol..
rest r dulu Oh.. jaga ksihatan tu dulu..

 
Related Posts with Thumbnails