Khamis, 29 September 2011

Lambatnya hujung minggu

Khusyuk duk buat tutorial. Hu hu

Mula-mula post untuk hari ni sembang pasal aktiviti kelas dulu ye. Part yang free thinker tu nanti post petang dan malam. Itu pun kalau ada benda yang aku rasa nak tulis dan bagi pendapat. Kalau tak ada aku teruskan tulis macam diari biasa je. Hari ni kelas takde sibuk sangat kerana pukul 3 jap lagi dah habis. Tapi sebelum habis tu kena hadap makmal dan kuliah dulu.

Lepas habis kelas aku kena pergi bank in kat cimb. He he bukan bank in sebab beli barang online tapi untuk suatu projek dunia maya ni sikit. Apa dia tu ? Yang tu kena tunggu sampai semua setel baru aku tulis post pasal perkara tu. Haih hujung minggu pun dah makin hampir tapi plan apa nak buat hujung minggu masih tak tahu. Biasanya plan banyak on the spot tanpa buat perancangan. On the spot memang best tapi bahaya juga sebab tak sedia apa-apa terus buat sesuatu.

Kalau rajin nak juga aku pergi jalan-jalan tapi tu hanya aku rajin je la. Kalau tak rajin aku duk rumah sambil tengok laptop je la jawabnya. Fikir idea untuk update blog lagi bagus ataupun study. Fuh study. Gile kentang

P/s : awal pikir cuti hujung minggu padahal masih dalam kelas. Ngeeee

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
11 Comments

11 ulasan:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

oiiii...study....lah. sempat lagi ye!!

Ezad Skytech berkata...

hari ni baru hari khamis freaky..relaks2..da tak lama lagi hujung minggu akan tiba...heee~

Bigdaddyz berkata...

bersemangat betul kamu ni...:)

shah Blogger berkata...

Hahaha aku mcm tau je ko beli apa?
ko beli pipe host gas tuk hsotel kan? hahaha

hira berkata...

bukan main nak tunggu hujung minggu. bawa bersabar la ye :p

diana berkata...

projek apa tu??
pakai wp kot...:p

aimie amalina berkata...

hahhahahaa
kentg x kentg la
stdy2!
kikiki

sergeant keroro berkata...

aku ni lagi la, huhu T__T

SoLy SoLicious berkata...

stdy2...heeee

anamizu berkata...

study freaky study..
kemonla bro study! ;)



cik ana.

diana berkata...

eh pakcik..
rank kamu dah start jatuh nih..
tu la..jarang update..

 
Related Posts with Thumbnails