Jumaat, 2 September 2011

Lady Gaga Jatuh Masuk Bawah Piano | Bodoh Gile

Mari kita sama-sama tengok dan gelakkan penyanyi yang bodoh lagi bangang ni terjatuh semasa sedang mengadakan persembahan. ha ha ha aduyai lady gaga yang Looser + Fail



Lain kali jangan duk buat gaya pelik dan bodoh sangat Lady Gaga oi. Kan dah dapat malu tu jatuh masa buat show.

Nak tengok banyak lagi artis jatuh semasa mengadakan show ? sila ke laman web Narloo

Comments
13 Comments

13 ulasan:

azeelia azman berkata...

hahaha lawak

:D

Zul Fattah berkata...

haha..padam muka.. natang tu gile tu..ko jangan layan dia Oh..
dia freemason.

kiz berkata...

kenapa kepala dia tak nak terhantuk kat piano tu.

Cik Siti Aziz berkata...

hmm..mcm2 la gaga ni

Bell berkata...

aku suka tgok dorg jatuh..cam sweet jer..

faridah eizzati berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
faridah eizzati berkata...

haha..adoiyai terbahah-bahah saya tengaok video nih..kesian lady gaga jatuh..kat bawah piano pulak tu..wah,ini dah kira bagus nih.. lain kali jatuh lagi tau..haha :)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

seram oo dengan si lady gaga ni .. aik freaky , awat entri dah masuk oversea ni :)

diana berkata...

dia ni suka la orang bagi perhatian kat dia..
sebab tu dia suka
buat2 benda bodoh gini..
dia tak kisah walaupun benda tu akan buat orang kata dia giler,bodoh..tapi dia suka..
asal kan perhatian tu untuk dia..
itu dia sendiri yang cakap..

sergeant keroro berkata...

haha, sumpah sengal. xde idea entri eh?

faridah nazurah berkata...

kahkahkah gile kelakarlah. padan muka si gaga ni ha..

Ummi_Rosalicious berkata...

ish ish....kesiannya...
dah la takdak baju...berdiri pun tak betoi...kesian dia...hehe

blogger newbie berkata...

hahaha lucu gile... apakah jadahnya terlebih sudah auww! haha

 
Related Posts with Thumbnails