Sabtu, 10 September 2011

Keroro Tanya Wishlist Gadget 2011 Saya

Nak join sila klik header atas ni

Jadi Sergeant Keroro tanya apa wishlist gadget aku untuk tahun ni. Hurmm tahun ni aku rasa tak ada apa sangat aku impikan melainkan 2 ni je. Yang pertama adalah :

Seperti dalam gambar diatas, memang netbook menjadi pilihan Wishlist gadget aku pada tahun ni kerana mudah dibawa ke mana sahaja berbanding laptop aku yang besar dan berat ni. Mudah dibawa = mudah blogging. LOL

Yang ke 2 pula adalah smartphone. Tak kisah la HTC atau samsung atau blacberry. Asalkan smartphone je kerana henpon aku sekarang ni mengalami masalah tahap kritikal iaitu keypad no 4 rosak, mudah lost signal, bateri masalah. Jadi dengan ada smartphonr boleh la aku enjoy sambil melayari internet dan juga buat mobile blogging. Yerr mobile blogging keutamaan aku diwaktu aku sibuk tidak pandang laptop.

Jadi hanya 2 je wishlist gadget aku untuk tahun ni. Aku tak perlu benda yang banyak kerana dunia aku hanya komputer dan internet je. Lagu dan movie sudah cukup layan dengan komputer. Tak perlu beli ipod atau gadget lain. Errkk ni bagi aku laa.. bagi korang lain pula ceritanya. :)


Comments
7 Comments

7 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

aq pon nak cari phone yg boleh buat mobile blogging ni..senang sikit..huhu~

[sutera kasih] berkata...

lain orang lain citarasa kan..kalau sama je, tiadala istimewanya hehe

Silent Voice berkata...

smart phone..hmm masih tak trmampu...

Luqeem™ berkata...

aku rasa wishlist aku tahun ni smart phone je la..kempunan dari taun lepas lg

iPai berkata...

uhuhuh .. terbaik ..

aku tak suka netbook, kecik sangat .. hehe

diana berkata...

nak smartphone jugak..
tapi takut tak reti guna pulak..
akak ni layak guna yang cikai2 je..eh
heheh

cayob berkata...

Time Blog Walking

aku dah ada nokia e7, latop pula yang lama...huhuh..tahun 2008 masa belajar lu....ala yang pening boleh layari internet...kira oklah tu kan....


Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........
http://cayob.blogspot.com/

 
Related Posts with Thumbnails