Sabtu, 10 September 2011

Keroro Nak Usha Pelajar Junior .... Aku Pulak ?

Pendaftaran dan sesi minggu orientasi kemasukan pelajar di IPTA seluruh negara sudah hampir selesai. Paling lewat pun pelajar baru ini akan habis minggu orientasi pada esok hari. Jadi selepas tu boleh la pelajar baru ini akan menjalani kehidupan harian seperti pelajar senior yang lain.

Eh aku dah lari topik ni. Ok ok aku masuk semula dalam topik ni. Macam biasa aku dengan Sergeant Keroro pasti ada je topik yang nak dibualkan dan kali ni topik berkaitan usha pelajar junior. ha ha bukan aku yang start tapi Sergeant Keroro yang start. Aku hanya layan je :P

Hurrmm Sergeant Keroro ada cakap nak usha / skodeng pelajar junior. Bila aku dengar macam tu, bunyi macam best pulak. Ye la pelajar junior ni ramai yang comel-comel, ramai yang cun, ramai yang gedik. Errkk Gedik tu aku tak minat. Nampak sangat mengada minta kena langgar laju-laju. LOL

Lepas tu Sergeant Keroro ada tanya aku sama ada nak usha pelajar junior kat UniMAP jugak ke ? Isshhkk serba salah aku nak jawab pertanyaan Keroro ni. Camni la aku jawab, Sebenarnya hati aku hanya setia pada seorang je. Tak sanggup aku nak mengorat perempuan lain dan menduakan yang ada sekarang.

ha ha ha sila jangan percaya dengan apa aku tulis kat atas ni.

Kalau la Ernie Musliana tahu aku usha pelajar junior, memang sah la kena cerai lepas ni :P

p/s : Kepada Keroro, ni hanya bergurau je. hu hu ampunnn
Comments
10 Comments

10 ulasan:

Wanz Mejuez berkata...

boleh share sikit no.telefon budak2 junior dekat aku...?? ahaha

anamizu berkata...

ecece nak selamat lettew :P

Ezad Skytech berkata...

haha..harap2 la gf ko tak baca entri ni bro..hee~

Asyikin berkata...

hahaha, tahu takut. hihihi :p

Luqeem™ berkata...

haha..aku masih boleh usya junior2 lg..

RedVixen berkata...

unimap? laa... dekat je dgn rumah aku...

faridah nazurah berkata...

ngorat junior lah sangat. takyah ngorat2, biar dorang yg dtg ngorat freaky sendiri.. hehehe

p/s: jgn curang. gf awak tu dah cukup comel dah :)

aimie amalina berkata...

hahahahha
jgn carik pasal ye freaky
bebaik kat unimap tu =]

Zul Fattah berkata...

haha..Oh mesti perang dunia ketiga r Oh, kalau awek ko tahu..

Anif Abdullah| AA berkata...

daus, carikan calon untuk aku yek yek..hahaha

 
Related Posts with Thumbnails