Selasa, 13 September 2011

Kelas Ke 2 Hari Ke 2

Hari ni pukul 3 baru start kelas. Sepatutnya dah ada kelas pukul 10 pagi tapi pensyarah tak masuk kelas. AAhh bosan sembang pasal kelas. Jom tukar topik sikit. Tapi nak sembang pasal ape tu yang aku tak tahu kerana kepala otak tengah serabut dengan life kat sini sampai hilang terus mood blogGing. Oh ya semalam forblogger.net ada tanya aku post melalui mobile blogging ke ? Jawapannya kalau aku guna mobile, akan ada tulisan macam kat bawah ni.

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
7 Comments

7 ulasan:

[sutera kasih] berkata...

best tak kalo pensyarah tak masuk?tak best kan hehe..

Syazwan Che Deraman berkata...

pensyarah tak masuk?
cuti!
merdeka!

anamizu berkata...

wahh guna mobile..bes nih..boleh hapdet di mana-mana..
tambah2 bila lecturer x masuk! oyeh~

aimie amalina berkata...

huuuu
nak masuk lab jugakkk

Ezad Skytech berkata...

bila da semangat nak g kuliah..tapi lecturer tak masuk..adehhh...penat bangun pagi...hee~

kiz berkata...

lum sempat nak set handphone lagi ni..haha..

Zul Fattah berkata...

aku baru skali masuk klas.. haha...

 
Related Posts with Thumbnails