Isnin, 19 September 2011

Kelas awal pagi batal

Bangun awal pergi ke kelas awal dan last sekali kelas batal. Ish awal pagi lagi aku dah spoil mod aku. Next class pukul 10 dan lepas tu dah habis. Alang2 kelas batal, aku dan kawan-kawan terus pergi sarapan makan nasi lemak n roti canai. Pergh pagi lagi dah bedal nasi lemak dan teh panas. Dah mcm orang tua pulak aku rasa.

P/s : fuh lama tak makan nasi lemak perlis.

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
13 Comments

13 ulasan:

ijA berkata...

samalah kelas cencel je pagi ne..weee, dan kita ada kelas petang dan malam..boleh lah updates entri banyak-banyak..

Cik Asma BLuppy berkata...

same la ngan sy. ni duk lepak kat umah je.. hahaha

rafiq berkata...

asal ari isnin pagi je memang lecturer mls nk ngajar ek?

Ezad Skytech berkata...

hari isnin memang macam tu kot...huhu~

SoLy SoLicious berkata...

nasi lemak yg sodap..heee

Saiazuan berkata...

hehe aku lambat ckt.. kul 2 lbh kelas aku arini.. hoho

diana berkata...

kelas akak pun batal pagi ni..
kelas cuci kain..
sebab mendung je..
hehehheh

FaKArePa!n berkata...

sedap nye life dkat u.. belajar kjap2 je.. huhu

aimie amalina berkata...

hhehehehe
cite rase klasiikkk
weeee

GaRy™ berkata...

kelas aq pun cancel bro... malam ni jam 8.30 baru ada klas... huhuhu~..

Finaz Jaafar berkata...

rindu time study..waktu paling bahagia adalah ketika kelas batal..wehuuuu~

sue perbs.. berkata...

best nye kelas batal.. hehe.. nasi lemak perlis? lamanya tk g sana

Run Away berkata...

nasi lemak yg sedapkan....hik..;d

 
Related Posts with Thumbnails