Khamis, 22 September 2011

Jom tido berduet

Kawan aku nak masuk dalam blog juga. Hehe

Kita bukan blog yang bermain dengan teknik seo, bukan juga blog artis atau orang fofular, dan kalau tidak update dengan kerap, memang merudum la jumlah pelawat. Tapi berapa kerap kali yang perlu update blog dalam sehari ? Semuanya bergantung kepada pemilik blog samada nak upadate 1 kali sehari atau 10 kali sehari. Kalau rasa mampu update banyak, apa salahnya. Lagi pun aku rasa tak rugi kalau update banyak kali kerana ia akan bawa pelawat dan juga memperbaiki penulisan. Aku ? Huum hanya mampu update 4 hingga 6 kali je sehari. Kalau lebih dah tak larat aku nak menaip ditambah dengan sibuk kelas lagi.

Hari ni nak update pagi tadi pun susah kerana jadual agak pack. Petang ni dah lenggang sikit jadi boleh la update dengan riang. Nak kata riang sangat pun tak juga kerana tengah penat ni. Adoiyai petang ni pun tak tahu lagi macam mana. Rasa nak tidur dan rehat je lepas habis kelas jap lagi. Katil pun nampak lembut dan menggoda. Haish nak tdo ke taknak jap lagi ni. Penin.

P/s : sejam je lagi nak habis kelas. Aarghh.. Zzz

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
13 Comments

13 ulasan:

Panggil Aku Han berkata...

tdo jela klau letih sgt tp jgn pulak trlajak smpai asar..

sergeant keroro berkata...

tido jela, hujan lebat ni. ahaha

mas saari berkata...

nak tido gak ni tapi pejam mata tak tido2 jugak...huhuhuuu

diana berkata...

akak paling banyak pernah buat 9 entry sehari..hahhaha...

[sutera kasih] berkata...

apa kawan freaky buat tu?

FaKArePa!n berkata...

aku update sekali sehari je.. huhu

Bro ahmad berkata...

Sama macam bro..pernah update sampai 4-5 entri sehari..kalau sibuk 1 entri dah cukup..mesti nak update buat organik dalam blog..nnti rasa gelisah tak tau hala..mungkin ada masa nk berehat jugak.

Umie Artoqiemie berkata...

4 kali satu hari..?
bapak banyak...

najihah sahami berkata...

hohoho...sabo2...ai ni lagi leee.....nak update tunggu waktu kerja je la. buat draft siap2. kat tmpat keje baru ley publish sebab umah tak de tenet. adess..

Anif Abdullah| AA berkata...

rajin gile kau hapdet... huhu.. aku maintain sehari 1 update je..

shah Blogger berkata...

Hehe giler kentang 6x. Aku 1 entri pon jenuh nak memikir dan mengolah bro. kira sehari je Kemampuan aku. u got talent hehe

Ahmad Haziq Azlan berkata...

rindu kat perlis......hahahahaha

Arai Lekir berkata...

gune phone pon boleh update..salute2 .. kalau aku update mase lab confirm hangus terbakar transistor apekejadah tu.. haha

 
Related Posts with Thumbnails