Isnin, 12 September 2011

Jiran Blog Aku Jatuh Sakit Rupanya

Dalam beberapa hari ni, aku ada tengok update daripada jiran blog, Sergeant Keroro takde kelihatan pun. Isshh mana pulak dia menghilang ni ? Takkan Alien dah kena bunuh dengan makhluk bumi ? Demn !! aku jadi Curious ( Curious Luqeem ) nak tahu apa dah jadi dengan jiran blog aku ni.

Masih hidup lagi ke tidak dia ni ? Arrgghhh mana ko menghilang ni Sergeant Keroro ? Jadi demi mengetahui apa sebenarnya yang berlaku kepada jiran blog aku, maka aku pun dengan sepantas kilat menerjah ke blog dia. Bila dah siap loading, maka entri yang aku dapat tahu dia sakit adalah seperti di bawah :

hiho guys~

Aku sebenarnya tak berapa sihat, jadi aku akan kurang update 2,3 hari ini..

So, be back soon.


ciaossu!!

*notakaki : lau tak update, duit innity mesti kosong. dem*


he he he rupanya jiran blog aku tak berapa sihat. Takpe bro aku doakan semoga ko cepat sembuh ye. Ni mesti ko jatuh sakit sebab tension tak dapat usha junior baru kat utm kan ? Tu la aku dah cakap, nak usha junior kena slow-slow dan jangan gelojoh sangat. Kan dah kecewa sampai jatuh sakit tu. ha ha :D

p/s : Oitt nak masuk tengah bulan dah ni, Innity akan lumayan tengah bulan nanti. ha ha

Comments
13 Comments

13 ulasan:

faridah nazurah berkata...

kesian dia. tp nasib baik keroro ada jiran sebaik nih.. hehe

c genk bah ne berkata...

alolololo siannya keroro....genk lum berkesempatan nak terjah blog dia..entri kat blog pun autopulish..patut pun tak nampak keroro dtg blog genk hehehe..ok..ok.. nak melawat org sakit dulu..

Wanz Mejuez berkata...

Dia memperjuangkan Merdeka ari tuh.. mungkin keletihan masih ada... :D

anamizu berkata...

aiseh sergeant keroro tak berapa sihat rupanya..sipbekla ada jiran dia yang baik hati lagi prihatin nih..hehe

Shaherah berkata...

sergeant tak sihat sebb tak dpt ngorat awek junior? hahaha.. serius lawak.. hehe

Zul Fattah berkata...

haha.. patut senyap je dia.. apa2 pun smoga kiroro cepat sembuh dan kaya2 slalu.

Syazwan Che Deraman berkata...

bagi ubat.bagi ubat.

diana berkata...

terlebih minum air oren la tu...

diana berkata...

terlebih minum air oren la tu...

[sutera kasih] berkata...

owhh..patutla xnmpk keroo update..sakit rupanya..

aimie amalina berkata...

huhuhu
cian cucu saya...

Ezad Skytech berkata...

ada terbaca entri keroro hari tu...doakan supaya cepat sembuh..(^^,)

padangdatar berkata...

asyik innity je bang

 
Related Posts with Thumbnails