Jumaat, 2 September 2011

Innity Hanya Benarkan 3 Standard Format ( Ads )

Lagi-lagi pasal Innity, esok lusa pun pasal Innity lagi. Tak suka la nyah !! . ha ha rileks and chill bebeh. Sebenarnya ada beberapa perkara yang buatkan aku serabut pasal Innity ni. Sejak hari tu aku pasang 5 iklan di blog ni dan tiba-tiba bila login masuk ke web Innity, ada nampak mesej :

The prescribed number for standard banner ad slots on each page is 3. Request you to follow this guideline with immediate effect.

Wahh kena pasang 3 iklan je ?? untuk dapatkan respon yang lebih jelas, aku hantar la tiket wayang untuk dapatkan jawapan daripada pihak Innity. Ini pula jawapan daripada mereka.

Hi Muhammad,

The rules is about 3 standard formats + 2 unique formats in a single page.

Means you can choose to put any 3 formats from Leaderboard, Rectangle, Head Banner, Skyscrper and Wide skyscraper,
and put another 2 unique formats such as balloon and bottoms up.

Eg: Leaderboard + Rectangle + Skyscraper + Balloon + Bottoms up
This is fine for us.

Hope this explains. :)

Regards,
Jo


Jadi apa yang boleh aku simpulkan adalah, memang kena letak 3 ads format sahaja. Nak lebih jelas, sila tengok kat bawah ni :

Standard Formats ( pilih 3 ) = Leaderboard, Rectangle, Head Banner, Skyscrper and Wide skyscraper,

Unique Formats ( Pilih 2 ) = balloon, bottoms up, text link, site take over, In-Text

p / s : Sergeant Keroro, sila pasang 3 sahaja tau. jangan lebih pulak. kekekeke

Comments
9 Comments

9 ulasan:

faridah nazurah berkata...

hehe sy tak layak guna innity..

hira berkata...

orang hebat je guna Innity. tak mampu i nyahhhhhhh.. *tiru freaky punya* hahahaha :p

gedek! berkata...

sumpah uncle tak paham....

kiz berkata...

apa yang kau citer ni..tak paham laa..ulang..ulang balik..haha

Zul Fattah berkata...

kalau pasng lebih.. tak boleh ke Oh?
iklan lain cam ne plak?

Freaky berkata...

haha ni untuk innity je..

zul : iklan lain x po. jangan iklan innity lebih 3

sergeant keroro berkata...

balloon dengan bottoms up tu camne?

Cik Siti Aziz berkata...

adoi,cik pon x faham..ahaha
asl freaky hepi..

Faizal Fredley berkata...

Balloon + Bottoms up yg ni aku x tau mcm mane nak pasang..pasang pun x pernh kuar

 
Related Posts with Thumbnails