Rabu, 7 September 2011

Fulaamaakk !! Cantik Gila Gambar

Walaupun aku sangat idiot dari segi mentafsir nilai-nilai yang ada dalam sesuatu gambar, tapi bagi aku karya seorang blogger ni agak smart. Bertemakan titisan air yang jatuh, gambar yang diambil sangat cantek dan aku rasa bagus untuk dikongsi :



Nak tengok lagi hasil blogger ni ? boleh klik kat Sini .
Comments
18 Comments

18 ulasan:

Shaherah berkata...

wah memang cantik.. awesome gila.. ^_^

syrupmasin berkata...

haah la..cantek :)

Ezad Skytech berkata...

wahh..memang smart la..pandai dia ambil shot ni..(^^,)

Alya EsprĂ©zzo™ berkata...

style gila!! semartttt...

[sutera kasih] berkata...

perghhh..smart woo..sgt gigih & kretip org yg snap tuu

aimie amalina berkata...

wlawehhhhhhh
sangat la syahduuuuu!

sergeant keroro berkata...

memang cool :P

SoLy SoLicious berkata...

*nganga jap..

mcm mn la die boleh sekreatif itu mngambil gmbr ye..

Wanz Mejuez berkata...

aku suka image mcm ni.. ada seni kot.... lawa!

aku suka image mcm ni.. ada seni kot.... lawa!

♛ Azie Azra ♛ berkata...

menarikkkkk!

fieha berkata...

subhanallah..cantik

diana berkata...

nak dapat gamba cantik gini kena ada cara jugak eik..bukan sebarang2 je ambik..kan??kalau akak sah entah apa2 jadi gambar nye..
hahaah

faridah nazurah berkata...

cantiknya.. pandai betul siapa yang amik gambar nih. berseni..

CIK PARO! berkata...

gila kreatif..
mesti la dia tau seni kan./.

Freaky berkata...

diana : ha ah ada skil dan teknik dia. kalau main bedal snap memang xde nak nampak hasil cantek mcm ni kak. hehe

Luqeem™ berkata...

ini dia guna time warp kot tngkap gmbar..

tp boleh ja guna dslr cuma buat continuos shooting la

Faiz berkata...

thanks bro sbb kongsikan gmbr aku nie..hehe..terharu lak baca komen2 dorg..huhu..terima kasih..=)

YOUsoF berkata...

Fuhhh! Allah Maha Besar.. ;)

 
Related Posts with Thumbnails