Jumaat, 9 September 2011

Episod Kembali Ke Perlis

Pagi ni aku akan bertolak ke Perlis demi menyambung hidup aku sebagai seorang pelajar di UniMAP, Perlis. Hurrmm rasa macam tak percaya je cuti 4 bulan sudah tamat dan sudah kena kembali sambung belajar. Apa pun aku tak mahu sembang banyak dalam entri ni.

Hari ni blog akan sunyi sampai ke petang dan tidak ada auto publish kerana aku malas nak buat auto publish. InsyaAllah bila sampai di Perlis, malam nanti aku akan online dan update blog ni. he he he merudum la trafik hari ini nampaknya. :P

Doakan segala urusan aku hari ni dipermudahkan dan doakan juga aku selamat sampai ke Perlis tanpa sebarang masalah dan halangan. Aminn :)

p/s : Mobile Blogging ? keh keh keh
Comments
10 Comments

10 ulasan:

sergeant keroro berkata...

untunglah ada mobile blogging :P

Ezad Skytech berkata...

kan best kalau aq pon ada mobile blogging...heee~

Zul Fattah berkata...

haha.. jumpa di UniMAP Oh.. smoga slamat sampai ..

Kak Rosaliza berkata...

Assalam freaky, semoga selamat sampai ke perlis n semoga allah melancarkan segala urusan n perjalan ya...selamat belajar kembali

syazwani 'atiqah berkata...

semoga selamat sampai

Diana @ bilakukatacinta berkata...

sem akan bermula minggu depan..hati sis pulak berdebar2..mcm tak pernah masuk U pulak.. Tapi kali ni U lain...aduhaii

asamasin berkata...

nk mobile blogging..huhu

SoLy SoLicious berkata...

semoga selamat sampai :)

selamat mulakan pelajaran jua :)

aimie amalina berkata...

hehehhee
iso tol die dgn trafik ye
heee
jgn iso..mesti ada owg mai nye
hehehehe
selamat kembali freaky!

Luqeem™ berkata...

selamat kembali belajar..smoga smpai dgn selamat..

:D

 
Related Posts with Thumbnails