Rabu, 28 September 2011

Demn You Statistik Blog

Semalam aku ada cek statistik terkini blog aku dekat alexa. Ehem aku cek setiap 4 hari, bengong kan aku ? ( LOL )

Bila keluar hasilnya, aku hanya tergamam melihatnya.

Demn !! Mengarut apakah yang sedang berlaku ini ? Semakin hari semakin merosot. Nak kata jumlah pelawat tidak stabil ? Aku punya stabil je sebab jumlah pelawat tang tu jugak yang masuk blog aku pada setiap hari.


Aku dah gelabah nak mampos sampai nak kentut pun tidak keluar angin. Itu baru kentut. Kalau nak berak memang sah la takkan keluar Tah! .. Tapi kalau setakat nak kencing tu masih boleh lagi jadi anda semua jangan risau keadaan saya ye :P

Bila dah tak dapat nak kentut, aku datang dengan kesimpulan yang mudah sahaja. Sekarang ni mesti banyak website yang sangat hebat sampai blog aku tidak mampu nak bersaing dengan mereka semua. Haihh lantak la labu.

p/s : Tidur lagi best ... zzzzzzzzzz
Comments
11 Comments

11 ulasan:

Cik Kasih berkata...

ala..die nk sruh freaky fokus study plak..haha

Shaherah berkata...

hahhah dh susah kentut... tdo pulak die..

Opieneon berkata...

ada-adaan aja kamu ni, wah speaking indon plak aku, haha

Ahmad Haziq Azlan berkata...

untung la top 500 blogger malaysia....

Panggil Aku Han berkata...

klau dh tak boleh kentut kembong kau nnt..hahah..

SoLy SoLicious berkata...

die xsehat tu,..hee

schaze zainn berkata...

ok wat sekurangnya termasuk dlm senarai :D

ieyza afieyna berkata...

lek la.. blog nie dah fofular dah..
huhu..

FaKArePa!n berkata...

blog aku la tu y kaco blog kau pnya trafik tu.. hihi

Ezad Skytech berkata...

sabar je la freaky..alexa tak sihat kot..tu yang tak betul..hee~

sergeant keroro berkata...

dah top 500 kot. aku ni dah 700 lebih sudaaa

 
Related Posts with Thumbnails