Selasa, 6 September 2011

Dah Shoping Beli Hadiah Give Away

Yaaahhuuuu aku dah siap shoping beli hadiah untuk Give Away yang pertama ni. Rasa sangat excited sebab kali pertama adakan Give Away kat blog ini. Apa hadiahnya ? ehem yang tu kena tunggu entri pukul 9.15 jap lagi ye.

Yang pasti bukan keychain sebab aku tak jumpa keychain masa jalan-jalan dalam supermarket tadi. Hampehh punya la susah nak cari hadiah. Nak cari besar takut tak dapat nak masukkan dalam sampul. Jadi ambik je la mana yang mampu mengikut kewangan aku sebagai pelajar lagi. he he

p/s : Apa pun nantikan senarai 10 blog yang menang dalam Top Referring url pada minggu ini :)
Comments
10 Comments

10 ulasan:

Umie Artoqiemie berkata...

x sabar aku..

kiz berkata...

haha.. macam2 ekau ni jang..bagi laa adiah duit note 100 ..haha.memang muat dalam sampul..kahkah

Ezad Skytech berkata...

wahhh...hadiah pe pulak ni bro..(^^,)

Alya EsprĂ©zzo™ berkata...

weyhh nanti jangan lupa inform aku dulu, hahahahahaha sbb aku nak join!

[sutera kasih] berkata...

wahhh..kalo lucky, best jgk dpt hadiah dr freaky ^^

SoLy SoLicious berkata...

jeng jeng jeng..adiah apekah freaky beli ye..hahaha

ANISA berkata...

surprise la nieh...hehehehe...sambutan mesti power kan??

aimie amalina berkata...

weeee
bertuahnye spe yg dpt ann...

Luqeem™ berkata...

aku konfem xde dlm top referring url..huhu

Cik Asma BLuppy berkata...

wah.... nk join!!

 
Related Posts with Thumbnails