Jumaat, 9 September 2011

Dah Sampai Di Perlis

Alhamdulillah dalam pukul 5 petang tadi aku dan Family dah selamat sampai ke Perlis Indera Kayangan. Syukur tak ada apa yang dasyat berlaku sepanjang perjalanan selama 6 jam lebih tadi. Tapi masa kat laluan Gerik yang berliku-liku tadi ada sebuah kereta yang hancur remuk kat bahagian depan n belakang.

Tak tahu kereta tu langgar dengan dinding bukit atau dengan kereta lain kerana ada sebuah kereta je kat situ tadi. Pemandu dan penumpang kereta tu semua lelaki tapi nampak gaya macam tak ada apa. Cuma kereta je remuk bahagian depan dan belakang.
Gambar hiasan je ..

Lupakan pasal kereta kemalangan tu seketika kerana aku sebenarnya nak promote 1 segmen anjuran seorang blogger ni. Nama blog dia adalah C'Ayob dan sekarang dia sedang anjurkan Segmen Tukar Link Selama 30 Hari . Tukar link best jugak kerana kita sama-sama promote blog dalam bloglist kita.

Jadi siapa yang nak join Segmen Tukar Link tersebut, boleh la klik di tulisan biru kat atas tu ataupun boleh juga klik di bawah ni :

Comments
12 Comments

12 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

alhamdulillah selamat sampai :))

huh..menggerunkan bile nengok accident,,

peNulis SeNjA berkata...

adesssssss ngeri lak nk drive nih

[sutera kasih] berkata...

syukur alhamdulillah freaky selamat sampai..tu la skrg ni..kena hati2 walau di mana saja huhu

aimie amalina berkata...

alhamdulillah =]
aiyakkk
gerikkkkk!
huu
kampung ku..manmg laluan gerik tu bahaye gile
byk no eksiden
mang bahaye..huu
mujur freaky sekeluarga selamat =]

syaimz berkata...

selamat sampai~

kiz berkata...

gambar tu buat aku pening memula..tapi terpelik jap bila aku nampak mat salleh..haha..baru aku terbaca..hanya hiasan..kah kah..kelabu mata.

Lieyda berkata...

eei takutnya. eh slmt stat blaja firdaus :)

Kak Rosaliza berkata...

Alhamdulillah dah pun selamat sampai, adik akk esok baru berangkat ke unimap

Ezad Skytech berkata...

alhamdulillah la da selamat sampai kan..

gerun pulak aq tengok eksiden ni...fuhh..

izfanora berkata...

alhamdulillah, selamat perjalanan yang panjang.. :)

SITI NOORNADIYANA berkata...

dah selamat sampai, alhamdulillah. selamat kembali ke sekolah! :P

sergeant keroro berkata...

bagus la, masih ada jiran aku ni. hehe :P

 
Related Posts with Thumbnails