Jumaat, 23 September 2011

Dah jumaat. Esok cuti

Kawan-kawanku bersantai tunggu pensyarah.

Selamat pagi, selamat pagi dan selamat pagi. Hari ni dah masuk hari jumaat dan esok pula cuti hujung minggu. Aaahh rasa lega dapat cuti walaupun hanya 2 hari setelah penat 5 pergi dan balik kelas. Bagi yang kerja juga pada hujung minggu ni memang kesian kan ? Orang lain cuti tapi kita kena kerja. He he sedap betol aku cakap kat orang, silap hari bulan bila aku kerja nanti kena kerja juga hujung minggu baru tahu.

Pada hari ni juga kaum lelaki jangan ada yang period pula. Kerja pun kerja juga, study pun study juga tapi solat jumaat tetap wajib kepada kaum lelaki. Jadi jangan duk bagi alasan tak tentu hala untuk tidak pergi solat jumaat nanti. Tapi dengar cerita sergean keroro suka ponteng solat jumaat. Hurm mentang2 la die ni alien terus tak pergi jumaat ye. Hu hu

P/s : trafik menjunam kembali. Lantak pi la :p


Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
11 Comments

11 ulasan:

TK berkata...

TK setiap hari jumaat ngan sabtu cuti...!

mas saari berkata...

esok cuti dan berderet open house menanti!

Umie Artoqiemie berkata...

kau period dak??.. haha

Umie Artoqiemie berkata...

kau jangan benci durian sangat, nanti kawen ngan durian baru tau..

SoLy SoLicious berkata...

jumaat dah cuti..sbb xde kelas..lalalala~..isnin pun xde klas..lagi syok..hehehe

Shaherah berkata...

hahaha mmg ade lelaki ckp die period.. mcm pelik bler dgr.. hehe..

rara pinkmafia berkata...

haiiii lame takde.bz kelas eh.heee.

diana berkata...

pi kelas pun penat..
belum kerja lagi tu..
hehehhe

Ahmad Haziq Azlan berkata...

lepas balik dari solat jumaat jom buat taik mata secara berjemaah

gedek! berkata...

kamu kuliah kat lot parking je...?

FaKArePa!n berkata...

saya kerja shif malam..mlm ni pon kna kerja ag.. hilang feel friday night.. huuh

 
Related Posts with Thumbnails