Ahad, 18 September 2011

Bukti Perempuan Bukan Driver Yang Bagus

Perempuan sering di cop terutama sekali oleh lelaki sebagai pemandu yang FAIL atau dengan bahasa lembut dan sopannya adalah pemandu yang kurang berhemah. Ada ketika aku rasa mungkin benar juga statement ini kerana kalau dilihat dengan lebih teliti, perempuan memandu dengan cara yang agak kurang berhemah. Bukan semua perempuan but some of them. Kadang-kadang memandu terlalu berhati-hati juga boleh dikatakan kurang berhemah kerana menyebabkan kesusahan pada orang lain di jalan raya. Enjoy !!!

LOL ?

I'm crying :D ... sorry car

Mungkin salah jalan kot :P

Trololololo ?

Super Epic Fail !!!

p/s : Ada komen ? Takkan perempuan nak diam je isu ni. ha ha ha

Comments
23 Comments

23 ulasan:

FaKArePa!n berkata...

ganas2 sek ye ni eksiden.. bahaya..

abah khalisha berkata...

hehehehe...kang ada blogger perempuan yang bawak parang dtg sini kang..hehehe
Abah ditahan Polis

ijA berkata...

kita baru je pass lesen P..tetapi xde keyakinan nak bawak kete..tapi masa kelas memandu selamba je bawak kancil..ahhaa..lapipun kete rumah kita avnza..besar tu..opps,, besar sikit je sebenarnya..

IMANSHAH berkata...

depa teragak2

Cik Siti Aziz berkata...

ala..tngok pompuan sume dr ngara luar..pompuan kat mlaysia pandu kreta bagus2 la..kan freaky?bkn ke makwe freaky yg slalu bawak freaky pi jalan2 time free?nk kata ernie pon pandu x cermat ka?hik3..
gurau2 je..

vira berkata...

hii salam kenal iya dari vira .. :)
jangan lupa mapir keweb vira iya di http://www.rumahkiat.com/ vira mau berbagi pengalaman nih.:)
wah bagus juga iya blog ka2 ... ^_^ good luck iya.....

emy|farid berkata...

ahhhhhh harap sy tak sefail itu. pernah gak bt parking undur n side mirror kena tiang., hahaha

SoLy SoLicious berkata...

pempuan hebat..sekali eksiden, kasi kaw2 itu kereta,,..hahaha

Paris Hilton (M) berkata...

btol pmpn Malaysia xmcm luar negara tu :P

Elyana Ahmad ツ berkata...

setuju.kebanyakan perempuan memang fail bawak kete.main keluar masuk suka hati je.

faridah nazurah berkata...

huhu driver perempuan kat malaysia ni masing2 berhemah.. tu semua kat luar negara :P

ANISA berkata...

setuju jugak entry ni...
especially kalau nak reverse..
saya fail bab parking..

mas saari berkata...

memang ada sesetengah macam tu...kadang2 akak geram jugak dengan pemandu perempuan yg macam ni!

i am S!L4H.. berkata...

terlalu berkhemah pd mulanya tetapi akhirnya.......


sambung sendiri lah. haha

Yatie Awang berkata...

mana boleh diam, akak tak macam tu tahu hahaha...kakak pemandu yang berhemah, macam pemandu F1 hihihi

[sutera kasih] berkata...

oleh sebab sy pemandu wanita sygkan pemandu sekeliling, sy blum berkeyakinan nk drive haha :P

aimie amalina berkata...

waaaaaaaaaa
sy sygkan nyawa dan kete saya!
heeee

sue perbs.. berkata...

eksiden tk kire laki ke pompuan.. huhu

Anyyss Shuhaimi berkata...

haha...sebab tu gua ada driver. :p

diana berkata...

hebat!
heheheh

RepublicAku berkata...

orang perempuan hebat2lah....keh3...yang tak hebat kereta2 tu...

zareliqa afiqa berkata...

hihihi :))
nak gelak jek.mungkin hebat sangat kot.tu yg jadi lagu tu^^

Shaherah berkata...

hahah sbenar nyer nk sokong tajuk ni.. mak shera pernah bawak kereta.. then bawa kereta macam break drift.. ayah pun terkejut.. >.<"

 
Related Posts with Thumbnails