Ahad, 11 September 2011

Baru Balik Shopping

Baru je beli henfon ni untuk memudahkan urusan sms dan bercakap memandangkan henfon yang lama tu sangat bermasalah sampaikan susah nak gune walaupun untuk sms..

He he beli henfon murah dan cikai je kerana aku hanya nak guna untuk keperluan asas je. Untuk mobile blogging masih ok jadi boleh guna yang lama je.

P/s : nak rehat jap. Malam nanti sambung update

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
14 Comments

14 ulasan:

syaimz berkata...

mane kau dapat phone ni freaky? susah betul nak carik phone bertorch light ni! haha :D

Fay berkata...

ececehh.. bole la pass yg lame tu kat sy.. hehe ;P

Syazwan Che Deraman berkata...

henpone kita sama.

Freaky berkata...

syaimz : ko hina ke betul2 tanya ni ? hahaha

fay : yang lama da rosak

Wanz Mejuez berkata...

ada hp 3310 tak?? ahu nak beli hp legend tuh.. ehehe


pasal tag banyak tuh eh??

itu sesaja je aku buat tag banyak2.. nak esok lusa tag tu dah serasi ngan google baru ler boleh dapat first page.. kat google search.. hehehe keyword2 aku tuh.. huhuhu

gedek! berkata...

uncle ada satu je henfon...


(malu)

[sutera kasih] berkata...

nokia memang terbaek !! hehe

miss kinah berkata...

phone cikai tu yg best pakai..:)
tmbh plak topap tgh nek hrga nih..

-.-"

RedVixen berkata...

phone cikai paling best utk sms!

kiz berkata...

janji leh berhubung..dah kira ok..huhu

Zul Fattah berkata...

haha.. kaya ko ?

SoLy SoLicious berkata...

same HP adik kite ni freaky..heee

Cik Asma BLuppy berkata...

hanset canggih sekarang makin cerewet...hehe

Luqeem™ berkata...

cube ko try gune henset tu utk mobile blogging..aku guna 3310 boleh je..hehe

 
Related Posts with Thumbnails