Khamis, 15 September 2011

Aku Pun Nak Letak Gambar Besar-Besar Jugak

Masuk blog sini, ada banyak gambar dia. Masuk blog situ, pun banyak gambar dia. Masuk blog sana, waahhh lagi banyak gambar dia. Demn !! tak boleh jadi ni pakat semua letak gambar dalam blog. Faizal Fredley pun dah letak gambar dia tengah karoke dalam blog.

Kalau blogger perempuan tak payah cakap la. Belambak gambar dalam blog. Kalau boleh semua view dalam blog tu nak ada gambar je. Hu hu gurau je tapi memang betul kan ramai blogger perempuan letak gambar dia dalam blog. ce ce ce tak mengaku pulak yeee

Ehh suka hati la nak letak gambar sendiri kat blog kan ? Blog kita suka hati kita la.. Weekkk .. Bila tengok ramai yang letak, aku menjadi bernafsu untuk meletakkan juga gambar aku dalam post ni. Nak letak gambar besar gedabak gitu biar orang semua termuntah bila tengok gambar yang syok sendiri ini.

Sudah la merepek, Ini dia gambar aku yang sangat perasan + syok sendiri. Kalau tak suka, sila komen. Kalau suka sila diam. Ehh salah !! kalau tak suka sila diam. Kalau suka sila komen ye. kah kah kah

Ada siapa berani Lawan nak letak yang lebih besar ? hahaha

p/s : ada sesiapa yang dah muntah / terkentut / terberak bila tengok gambar ni ?
Comments
25 Comments

25 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

wahhh....ada lagi besar tak freaky..? haha...

Freaky berkata...

wuahahaha

faridah nazurah berkata...

haha besau sungguh!!! kompem xde sape leh lawan nih

mizmarmalade berkata...

Pergh!!! besarnyeee! aiyoh, mmg taleh lawan r... keh3 :p

aimie amalina berkata...

hahahahhahahhaha
adoiiiiiiii!
kompem bertalu2 owg msuk pas ni weh

diana berkata...

wah!!!kacaknya...!:p

Nur Najwa berkata...

Memang besar!! haha saya salah seorang daripadanya yang suka letak gambar besar gedabak! hehe Rasa puas...

Saya tengok gambar awak... saya tersenyum,,,sbb comel.. =D

Cik Siti Aziz berkata...

x prnh pon letak gmbr lam entri kcuali dlm satu contest hari tu je..huhu tu pon satu jerk..wee~

kiz berkata...

merahnya... kalau ada lembu kena kejar ni..hehe

Syuxer berkata...

perghhh bapak besar gambar neh..muat2 satu frame saiz sederhana hehe

Nini Hartini berkata...

ye kan...blog lelaki jarang nk tepek gambar besar2. hehe

RepublicAku berkata...

aku rasa ini gambar yg paling kiutkan itu pasal kau berani letak...keh3

Farah Azurah berkata...

fara suke setiap post letak gmbar..tapi buknlaa gambr sendiri..mcm syok sndiri laa pulak an..hehhehe..btw,gmbr uw..oke,cukup besar gedabak..hehehe :D

fiq. berkata...

o mak aih,,besoonye, ada yg saiz A4 tak? atau pon besao drawing paper, sennag nak bukak and show kat layar putih, kalau mcm ni alamatnye kene zoom in lagi laaa,,muahah

Nurfarahana Abdul Aziz berkata...

eh besau betul...haha

Clara berkata...

hensem freaky! muke innocent habis..
hahha..

Besar gel gambar tu.. uuhuh.. Terkejut masa scrol.. Baju merah tak kena kejar ke?? ehheh..

^^nu[dd]yra^^ berkata...

mak aiiiiiiiiiiii...mmg besar giller la weh gambor ko nih...

Fadzlina Zaman berkata...

standard letteww gambar2 ni hehe

SoLy SoLicious berkata...

Akhirnya..si freaky tepek besar2 ha gmbar die..

ieyza afieyna berkata...

wah.. ensem nye.. nak ngorat boley ?
hehe.. :P :P

xpayah2.. dah cukup besar dah tu.. hee...

Shaherah berkata...

mak ai.. besar nyerrr.. hahaha

suha berkata...

*agkat tgn smbil berkata":
cik suha tak letak gmbr cik suha pon (^_^)

[sutera kasih] berkata...

besarnya freaky...xdpt nk lawan hehe

Luqeem™ berkata...

aku nak letak gmabar aku yg pling kecik..haha

Pendekar Berkuda berkata...

fuiyyoo....kacaknya dia...ahahaha...

 
Related Posts with Thumbnails