Khamis, 29 September 2011

Akhirnya Siap Untuk Hari Ini

Hari ni aku hanya update 1 kali je iaitu pada pagi tadi. Petang tidak update kerana duk setting dan godek blog. Tapi bukan blog ini yang aku godek-godek. Blog yang aku baru je angkat hosting. Wooooo angkat hosting tu. he he aku jadikan blog itu sebagai blog sukan bola sepak.

Maknanya segala berita ataupun gambar lawak, ataupun benda-benda yang fail, atau apa saja yang berkaitan dengan bola sepak akan diupdate kat sana. Tapi majoritinya mungkin banyak juga berita kerana aku masih cuba mencari sumber yang sesuai untuk post sesuatu berkaitan bola sepak selain daripada berita.


Wuahahaha last sekali aku angkat juga 1 hosting untuk blog niche. Lagipun blog ni masih banyak cacat cela kerana aku pun masih banyak benda yang tak tahu. Hujung minggu ni baru nak study balik semua setting dan sistem wordpress. Hari ni saja sudah cukup pening kepala.

Demn !! ini lagi serabut dan tension berbanding Blogspot tapi serius agak best apabila guna. Cumanya aku kena explore lagi dan cuba biasakan diri sedaya upaya dengan alam baru. zzzzzzzzzzz

p/s : Tak larat aku nak handle ni seorang. kena cari partner nampaknya =_= Oh Bola Dot Com


Comments
11 Comments

11 ulasan:

aimie amalina berkata...

waaaaaaaaaaaaa
ada belog ke 2 nihhhh

Syazwan Che Deraman berkata...

dae ko nak handle duo duo bos?

sergeant keroro berkata...

aku boleh tolong handle, HAHA.

aku banyak sumber bola sepak ni, tapi semua BI la.

dan berita chelsea jek yang selalu aku tengok.

amacam?

jiran mu sedia membantu XD

Ahmad Haziq Azlan berkata...

huyo.......sampai dah ada 3 blog....

FaKArePa!n berkata...

hebat dia..

SITI NOORNADIYANA berkata...

uisy, maju dah freaky ni. gudluck! :P

Ezad Skytech berkata...

1 blog pon aq tak boleh handle sgt..ni ko ada 3 blog..gempak la..hee~

IMANSHAH berkata...

boleh jd pengulas bola ni

mas saari berkata...

wah..semakin maju! dah ada 2 blog..

HAFIZAL berkata...

wah buat blog baru ke bro.....shabas

shah Blogger berkata...

Blog niche bgs. blog persinal pon fun abis..

HAHAHA <-- gelak jap

Weh gud luck. buat n explore btl2. lepak la forum WP. Kakinetwork ke ..

Ko xnak pakai Whothemes? bgs sket. Kalo thesis x sesuai sgt tuk niche ko coz thesis simple sgt :D

 
Related Posts with Thumbnails