Rabu, 14 September 2011

Ada Orang Cek Speed Blog Aku ?

Bila ditengok pada Referral Url, ada 1 link ni bukan milik blog tapi milik laman web yang mengendalikan website speed test. Siapa yang nak test kelajuan blog atau loading blog, boleh la ke laman web tu untuk dapatkan maklumat yang lebih lanjut.

Tapi yang hairannya aku tak pernah buat pun speed test untuk blog ni dan yang masuk melalui laman web tu ada dalam 10 hits. Maksudnya ada orang cuba nak skodeng kelajuan loading blog aku la. he he he :P

Sampai 10 Hits tuuu untuk minggu ni sahaja. Aisehmen tak sangka pulak blog aku sendiri pun ada stalker untuk tolong cek speed blog ni. Tapi blog aku sangat berat sebenarnya. Sangat berat berbanding blog lain. Mungkin berat dengan iklan Innity ni tapi aku dah setting baik sikit supaya loading tak terlalu berat.

Bagi yang nak tahu Kelajuan dan berat loading blog, boleh la ke laman web dengan klik link di bawah ni :


p/s : Berat loading blog aku ni =_=
Comments
11 Comments

11 ulasan:

Diana @ bilakukatacinta berkata...

mau test lah...manalah tau berat kalah lori 10 tang...hehe

aimie amalina berkata...

waaaaa
mau test ah walau tawu belog sendiri kosonggg
kikiki

HAFIZAL berkata...

sama berat dengan tuannya kot...hehehehe

[sutera kasih] berkata...

sapala yg baek hati tlg cek hehe
urm, tmpt sy ok je bukak blog freaky..kalo parah sgt loading, mmg freaky takkan nmpkla komen sy melekat kt sini hehe

Farhan Hanif berkata...

mungkin aku salah sorang yang try cek speed blog kau ni...aku buat beberapa hari lepas...tapi takdelah smpi 10 kali...hahaha

kiz berkata...

obesiti laa tu..huhu

Paris Hilton (M) berkata...

die nk cek berat tuan blog la...maklumla pas rye...kekeke

sergeant keroro berkata...

haha, kantoi. maaf la jiran :P

Ezad Skytech berkata...

haa..sape yang tolong test kan tu..heee~

Cik Siti Aziz berkata...

cik pon penah cek freaky punyer..huhu
tp xde la smpai bnyk mcm tu..huhu

shah Blogger berkata...

wahaha peminat setia tu. sampai berat blog org pon nak check.. bgs tu :D

Aku pon ada gak org check2. tp keyword2 entri aku la dia check. Hampeh

 
Related Posts with Thumbnails