Ahad, 4 September 2011

1 Jam Setengah Bersama Blogger Invasion Plan

Hoo Yeaahh !!! Seperti yang aku tulis dalam entri pagi tadi, hari ni telah keluar meronda ronda ke bandar Kuala Terengganu dan pada yang sama aku ambil kesempatan yang terluang ni untuk berjumpa dengan blogger Invasion Plan.

Fulaaamaaakkk !! memang best gila tahap dewa + Excited serious Shock apabila dapat meluangkan masa dengan melepak dan berbual bersama tuan blog Invasion Plan. Banyak yang dibualkan dan sudah tentu la topik utamanya pasal blog. Ada juga mengumpat sikit dan ada juga puji pujian dan ada juga bertukar pandangan serta pengalaman. Waaa best giloo wesss.

Ok mesti korang nak tahu dan nak lihat macam mana rupa tuan blog Invasion Plan kan ? Ehem sabo la aku nak tunjuk la ni. Tapi takpe ke aku tunjuk kat sini ? Nanti tuan blog Invasion Plan marah pulak sebab tampal gambar die kat sini.

Jadi demi menjaga hati semua pihak, aku tampal gambar McDonald GCB yang aku makan petang tadi sambil berborak dan ditemani blogger Invasion Plan.

p/s : Nak tengok gambar Sergeant Keroro ? Sila ke Blog Mencapap .

Comments
16 Comments

16 ulasan:

Farhan Hanif berkata...

nmpk sedap je GCB tu...lg sedap klu dpt yg double punya...hahaha

pasni dtg johor plk...=D

aiman berkata...

tuannya memang hensem..

Zul Fattah berkata...

wahh. bestnye.. bila nk blanja aku Oh?

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

dah tengok .. hehee . alolorhhh :D

sergeant keroro berkata...

aku baru lepas balik ni, keluar makan double GCB :P

nak update la pasni XD

My Name is Mar berkata...

Hok oloh...
Sonok benar lah tu kuar ngan JIRAN dia..

cik sakdi berkata...

wah skarang ni musim jumpe blogger eh,. hahahah hari tu baru ade org belanje double GCB.sedap oo haha

anamizu berkata...

wahh GCB!
menyelerakan owh!

SITI NOORNADIYANA berkata...

apabila dua blogger otai bertemu. ^^

hira berkata...

GCB tak best! katakan tak nak kepada GCB! hahaha :p

sha my heart berkata...

wah, bestnya..

umpat sape tu? hehe~

syaimz berkata...

aku suke bila kawan-kawan aku meet up tak ajak. serius suka. ahhahaha

*jeles

blogger newbie berkata...

wahhh bro. bestnya korang. ada kawan bincang sal blog secara live.. hmmm

Anif Abdullah| AA berkata...

syok ah.. nak sikit mc donald GCB tuh.haha

Umie Artoqiemie berkata...

kantoi keroro tu hahahahaha..

SoLy SoLicious berkata...

hamboi..freaky..ke bandar KT x hello2 dh kite.... :(( heeeee

 
Related Posts with Thumbnails