Rabu, 10 Ogos 2011

Wordless Wednesday

Jom lawat dan Follow senarai blog kumpulan 8 di SINI .

Setelah hampir 2 jam menghendap template blog, akhirnya siap juga aku edit mengikut citarasa yang tersendiri. Teruk kan perangai aku ? Hari tu dah tukar template. Hari ni tukar lagi template. Nampak sangat tak ada pendirian yang tetap. Nanti kekasih pun main tukar-tukar juga. ha ha ha bahaya tu. Minta jauh la yang tukar-tukar kekasih tu.

Oh ya hari ni dah masuk Rabu kan ? Jadi mesti banyak yang akan buat Wordless Wednesday. Jadi ni dia Wordless Wednesday aku yang nak tunjuk kat bawah :


:)



Comments
19 Comments

19 ulasan:

faridah nazurah berkata...

rajinnya pagi2 dah siap buat wordless..

GaRy™ berkata...

kat mana ko cek ni bro?.. aq nak cek gak... mana la tau rank aq 1k++ T^T

Ezad Skytech berkata...

waahh..da bawah 500 rank kat Malaysia..congrates bro..(^^,)

sergeant keroro berkata...

terbaik!!! no lawa kot XD

tahniah bro :D

GaRy™ berkata...

rank blog aq di Malaysia 1644!!! hahahahaha....

syAzAnA berkata...

fuyooo. rank tinggi tuhh.

cucu umie berkata...

wah..mantap ah bro...bawah 500 kot skrng nie

Syuxer berkata...

dah bawah 500..:)..satu pencapaian yang boleh dibanggakan..

RepublicAku berkata...

ok ...kulit terbaru ni mmg aku suka style dan cukup matang....puas hatikan dalam 500!

SoLy SoLicious berkata...

template baru..like like like...

Panggil aku Han berkata...

suka templte baru ni..huhu :D

NadiRah berkata...

wordless x leh ade word lngsong~ huhuhu

aimie amalina berkata...

weewiit!
tukaq lagi na
hehee
bes2 tetap cool

Luqeem™ berkata...

hebat! aku bila lagi eh? huhu

Saiazuan berkata...

psl rank tu congrats.. jadikan top400 pulak ke lepas ni? hehe need my review dekat alexa? hehe :D

petuapakar berkata...

wow marvelous....rank msia below 500. Berapa lama boleh dapat rank tu??

[sutera kasih] berkata...

aahhh la..nk cek jgk..kt mana nk cek?huhu

akoo pae berkata...

hehee taniah..
=)

Freaky berkata...

saia : thanx.. :)

petuapakar : depend la. kalo rajin cepat la dapat

all : Thanx semua

 
Related Posts with Thumbnails