Ahad, 7 Ogos 2011

Waarrgghhh Macam Mana Ni

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 4 di SINI .



Aduss petang ni takde idea dan takde mood sangat nak update. Ini semua gara-gara Sergeant Keroro yang takde idea juga. Aku tak boleh, kalau dia takde mood, aku sendiri pun takde mood nak menaip untuk blog ni. Biasa la manusia, ada masa mood sangat baik dan ada masa mood hilang entah ke mana.

Petang ni nak cakap pasal makan bahaya juga memandangkan semua tengah lapar dan menunggu waktu berbuka dalam masa beberapa jam lagi. Kang aku duk sembang makanan, ada yang marah sebab buat mereka tergoda. Ada ke yang marah ? Hurmm takde marah kot cuma rasa tak best la pula nak sembang pasal makanan.

Nak pergi bazaar Ramadhan tapi aarrgghhh malasnya. Malas nak bersesak di jalan dan malas nak bersesak dengan orang ramai kat bazaar. Aku tak boleh sesak sangat dengan orang ramai. Boleh penin wooo dan silap hari bulan jadi tensen. Tapi... tapi... teringin juga nak pergi bazaar ramadhan sebab nak tengok makanan kat sana :(

Hurmm makanan banyak, minuman banyak, duit yang akan keluar pun mesti sangat banyak. Bila buka puasa pun makan banyak, bila terawih jadi sikit. Alamak kenapa terawih jadi sikit ? makan, minum, dan duit yang banyak dihabiskan takpe pulak tapi bila sampai terawih sikit. Hurrmm tak boleh jadi jugak macam ni.

p/s : Waarrgghh aku tensen. Keroro tolong aku !!!
Comments
17 Comments

17 ulasan:

sergeant keroro berkata...

haha, serius damn!

apsal aku pon mood ke angkasa ni? XD

p/s : xde mood aku nak tulis sal tu, tadi beriya sangat. :P

RepublicAku berkata...

ko dgn keroro ada apa2 ke...keh3!

aimie amalina berkata...

adoiii..
ni sape jgkit sape..
si boboi ke si freaky ni?
hehehe

Luqeem™ berkata...

wah, aku tetibe petang ni ada banyak idea lak..hehe..

layan ni <a href="http://lhthebest12.blogspot.com/2011/08/cerita-petang-ahad-1.html>Cerita petang ahad</a>

kiz berkata...

samalah..memang tengah malas melanda..idea ilek..har har har..nasib baik hujan..sejuk gak badan.

Cik Teddy berkata...

brbuke x leh mkn bnyk sngt..nnti pnat nak solat..kdang2 org slalu sibuk nak brbuke smpai x sedar sbnrnya waktu brbuka la saat doa diterima..moga kita sama2 amalkan lps ni..^^

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hehee . masa puasa2 ni lah Tia rasa takde idea . heheh :D

GaRy™ berkata...

hahahaha... ni dah super tensen ni... keh2..
p/s : bro, ko join la bloglist aq... aq nak up-to-date ngan blog ko... T^T

Atiqah Sa'ahiry berkata...

ahaha, bila ada idea..tulis je kat blog..xde idea..blogwalking..tetapi selepas updates blog dan komen-komen kita akan blog walking..hahaa...

idea3...datanglah ke blog Firdaus Life dan sergeant keroro...

all the best

Ezad Skytech berkata...

time puasa ni la mood semua ke laut..hehee...(^^,)

G3-lina berkata...

org tgh lapa... dye cerita pasal mknan lak.. adesss... main gendang lak perut ni

nurAMALLINA berkata...

hahahha sabo jelah!

Azie Azman berkata...

haha..azie pun tak suka sangat pegi bazar..
sebab nanti mula la teringin macam-macam..
pastu beli sampai tak larat nak makan.
plus ramai orang kan?nak park pun susah..
tapi kalau pegi kadang-kadang okey la jugak kot :)

Bitter berkata...

HAHA! aku pun takde idea..apa pon tak boleyy..wakaka

My Name is Mar berkata...

Tolonglah weyh...
Macam ko sorang ada JIRAN..
Ha-ha-ha:D

Musicbrilliant.com

My Name is Mar berkata...

BTW,kalau dah tak ada idea..
Tak reti-reti nak blogwalking?
HUhuhuhu...

Freaky berkata...

ampeh ko mar. hahaha

 
Related Posts with Thumbnails