Rabu, 17 Ogos 2011

The Voice Nampak Menarik

Tadi aku layan video The Voice kat Youtube. The Voice ni salah satu rancangan baru yang sedang hangat meletup di Amerika dan bagi aku lagi best berbanding American Idol. THE VOICE NAMPAK MENARIK kerana kelainan dalam rancangan ni yang membezakan dengan talent show yang lain adalah ...

Seramai 4 orang Coach akan duduk di kerusi besar dan tidak berpaling ke arah penyanyi. Mereka hanya perlu tumpu kepada suara penyanyi dan tidak perlu fikir mengenai rupa paras atau penampilan penyanyi. Apabila ada penyanyi yang dapat membuatkan Coach Impress dengan suara mereka, Coach akan menekan butang hadapan mereka untuk melihat rupa paras penyanyi.

Apabila Coach menekan butang, mereka sebenarnya bersedia untuk mengambil penyanyi itu di bawah didikan mereka untuk bertanding dengan Coach yang lain. Penyanyi juga boleh memilih Coach mereka sendiri. Bunyi macam lain daripada talent show yang sedia ada kan ? Jom tengok siapakah 4 orang Coach tersebut...


Sing With Your Heart and Not With Your Head

Concentrate on Nothing but THE VOICE


p/s : Akan datang pada 21 Ogos di Channel AXN ( 701 ) ... :D


Comments
19 Comments

19 ulasan:

aimie amalina berkata...

pehhhh
menarik nih...kene tgk.kikiki

asy faro berkata...

yup betul2! lagi menarik n sbnarnye lagi adil!! jika betul mencari penyanyi, suara yg dperlukan, bukan paras rupa.
lepas ni kene look up at show nie..

salam kenal dr saye, asy faro.
senang2 lawat blog saye k=)

http://asyfaro.blogspot.com/

sergeant keroro berkata...

serius cool! XD

Ezad Skytech berkata...

lain dari yang lain..(^^,)

SoLy SoLicious berkata...

cm mentor pun ade gak eh~

eszy yamin berkata...

hahaha..aku rasa dorang tiru one in a million 8tv la..OIAM dh buat bnda ni lama dah cuma bezanya blind test OIAM dibuat masa peringkat audition bukan kt atas pentas besar mcm ni..dn penyanyi kena menyayi dkt blkg skrin putih, judges hanya dpt melihat bayang mereka shj..

Wanie berkata...

memang menarik la, lain dri yg lain..tapi betol ke coach tak tau rupa peserta??kot la ade je gmbr & profile peserta tu kt diorang..huhu..kite tunggu dan lihat :)

Luqeem™ berkata...

best. aku tengok iklan pun best..nmpk lawak..haha

ir yien 9897 berkata...

macam best jerkk..
mujur ada di iklan kan kat blog nie..
boleh dapat duit nie promote.. :)

Amiirah-Cassan berkata...

yep , the voice mmg best sbb dgr suara dulu baru approach looks diorang kan ?

akoo pae berkata...

waa menarek2..
baru la tak terpengaruh dek muke kan..hee

mas saari berkata...

menarik ni!
barulah mereka betul2 menilai kelunakan suara org tu tanpa melihat rupa paras.. kalau tak nanti terpengaruh dgn wajah cantik je!

My Name is Mar berkata...

Macam BEST jekkk...
Pukul brapa bro?

syrupmasin berkata...

haha..aku pon tgk dekat you tube best gak..frenchie davis perempuan botak tuh gile sedap suare..tp sayang ta menang :D

Lieyda berkata...

dah lama tgu, nt igtkan sy ye. nk tgk jgk.

diana berkata...

kat axn???
wah..boleh tengok ni..

Saiazuan berkata...

huhu adam lavine :D

Piah Becok berkata...

oh, blake ku sayang!!!!!! suara kau ohsem okey??? #laritopik

terbaru: Pelacur dan Pengasuh Anak

cucu umie berkata...

sudah tidak ad mood mahu lihat sey..aishhh

 
Related Posts with Thumbnails