Rabu, 24 Ogos 2011

Terima Kasih Yang Wish My Birthday

Ehem aku nak ucapkan Terima Kasih banyak-banyak kepada yang sudi wish birthday dalam entri kat Sini . Seramai 45 orang yang wish kat bahagian komen dan aku sangat gembira membaca semua wish tu. He he ada yang tanya kat facebook apsal birthday notification aku tak nampak pun.

Memang la tak nampak notification tu kerana aku tak set birthday aku pada tarikh yang sepatutnya. Ha ha saja aku set tarikh yang salah supaya tiada siapa yang tahu birthday aku di facebook. Ahh poyo gila kan ? Birthday sendiri pun nak hide kat facebook tu. ehh ehh suka ati saya nak hide birthday saya sendiri .. wekkk

Ok lupakan pasal birthday wishes tu. Tadi lepas balik terawih, aku ada cek telefon untuk tengok ada sms atau tidak. Kemudian ada 1 mesej bertanya sama ada aku tengok berita kat tv 3 atau tidak tadi. LOL aku pergi terawih, mana nak tengok berita kat tv 3 nya.

Kemudian aku tanya la apa hal dan berita apa yang penting ? Dia kata tadi sekolah kita ada masuk tv kerana kes guru meliwat pelajar tingkatan 1.. Haahh ? biar betol... guru meliwat pelajar 1 ? Aku balas sms untuk tanya dengan lebih lanjut tapi dia tak balas pulak sms aku sampai sekarang. Gila dasyat sekolah aku sekarang sampai ada kes liwat pelajar pulak..

p/s : Aduyaii apsal tak balas sms aku. Aku nak tahu dengan lebih lanjut. skodeng berita online jap...



Comments
14 Comments

14 ulasan:

hira berkata...

haaaaaa.. tua tak rasanya freaky? haha :D uih, tak patut =____=

hira berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sergeant keroro berkata...

sekolah kat besut ke??

Freaky berkata...

keroro : sekolah kat kaytee

Ezad Skytech berkata...

huuhh..macam2 hal sekarang ni..

aimie amalina berkata...

pehhhhh
mentakotkan kes liwat ni

btw..most welcome freaky =]

cik najihah berkata...

smoge lebih malatop bro..
top blogger tuu

Syazwan Che Deraman berkata...

woo..
ramai tu.
sekolah gapo boh?

syrupmasin berkata...

err..cikgu buat bende mcm tuh??

fieha berkata...

sri lmbt..happy birthday :)

p/s:bulan pose ni mcm2 kes berlaku..ayah tolak 3 anak kt sungai la..huhu

SuzaDin berkata...

sekolah kt kaytee kt area maner ?

Freaky berkata...

suzadin : BAtu rakit

Luqeem™ berkata...

befday blog ni ke befday ko? huhu

apepun slmat hari jadi..hehe..:D

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

huih , ni kes terlepas tengok berita lah Tia ni ..

 
Related Posts with Thumbnails