Selasa, 23 Ogos 2011

Tahniah Ini Kisah Tia Dot Com

Wuahaha hari ni entri pasal Tia lagi. Siapa tu tia ? Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, sila taip inikisahtia.com di bahagian address pelayar web anda. Semalam aku dah buat entri pasal Ini Kisah Tia Dot Com Yang Lawak dan entri tu dah tersenarai di tangga ke 2 dalam senarai Entri Panas !! di sebelah kanan blog ni.

Dasat juga ye penangan tia ni sampai mampu cecah nombor 2 untuk entri terpanas pada minggu ni. He he tak boleh naik nombor 1 la Tia. Nombor 1 tu sangat kuat sokongan daripada Search Engine. ha ha ha tapi takpe, Freaky cuba support supaya entri mengenai Tia tu mampu lawan entri SEO mengarut.

Kalau nak tahu hebat mana penangan blogger Tia ni, sampai entri aku pun dah masuk Search Engine tau. Tak percaya ye ? Meh tengok gambar kat bawah ni :
Dah Tersenarai di bawah fan page blog Tia la. Dasyat kan penangan daripada blog Tia ni. Lain kali aku tak nak dah buat pasal blog Tia. Bimbang dapat hits melambung dan mengalahkan entri SEO aku :P

p/s : Sebenarnya ni juga entri untuk tambah keyword " ini kisah tia " ... ngeeee

Comments
12 Comments

12 ulasan:

BeloG MTT berkata...

Wahhhhh :)

hira berkata...

ehem ehem. ada apa-apa ke ni? hahaha :p

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

haha..ade2 je lah ko ni freaky :D

HAFIZAL berkata...

buat lah in kisah malaysiascore

Munna berkata...

faham2.... =)

diana berkata...

akak kan..
sampai sekarang tak pandai cemana nak tengok benda ni..
apa pentingnya pun tak tahu la..
huahuahua...

Bui Junaidi berkata...

*_*..tahniah lah..hehehe

SoLy SoLicious berkata...

perghh...melopong jap

Ezad Skytech berkata...

wahhh...nak ternganga kejap boleh..huh~

sergeant keroro berkata...

as expected from PR3 blog yang terer seo :P

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaa . gile kot freaky . sebelum Tia masuk baca entri ni , Tia saje main2 dengan google . search nama blog Tia . punya Tia terkejut , ada 2 entri yang freaky buat pasal blog Tia . mula2 Tia heran apasal ada dua ? bukan satu ke? Tia klik yang baru Tia baca tu . sekali di bawa ke entri ni daaa. hahaa . thanks freaky . dua2 entri pasal Tia masuk dalam entri panas fraky . hahaa .. tysm ..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

ohyeehhhh .. freaky kan PR3 .. jeless ~~

 
Related Posts with Thumbnails