Sabtu, 27 Ogos 2011

Suasana Hari Raya

Memandangkan dah sangat hampir dengan hari raya Aidilfitri, suasana pun dah jadi lain macam. Di laman web sosial pun dah banyak ucapan hari raya dan bermaaf-maafan. Kalau di dunia nyata pula dah banyak yang terima kad raya dan segala benda berkaitan raya pun dah siap.

Yang balik kampung pada hari ni pula aku ucapkan semoga berhati-hati semasa dalam perjalanan. Maklum la semakin menghampiri Syawal, semakin meningkat kes kemalangan jalan raya. Tadi dalam berita dah cakap yang kemalangan jalan raya semakin meningkat walaupun kawalan ketat dah dilaksanakan.


Yang dah selamat sampai di kampung tu, Syukur la kerana dah selamat sampai tanpa sebarang masalah. Bila dah sampai kampung kena la rajin hias rumah sket. Alamak cakap pasal hias rumah, rumah aku sendiri pun tak berhias. Ha ha mungkin awal lagi kot nak hias. Malam nak raya baru hias dan ada feel sket :P

p/s : Puasa tahun ni aku tak pernah pergi bazaar ramadhan.. LOL

Comments
4 Comments

4 ulasan:

cucu umie berkata...

uwey..rumah ayie baru hias sikit3 jer.. mybe esok and isnin bru siapkan semuanya.. btw, tahun nie bnyk gak pi bazar..heheh

sergeant keroro berkata...

hehe, sama la kita bro. xde kad raya ekslusif ke dari ko? :P

Freaky berkata...

aku kan tak pernah hantar kad raya kepada sesiapa pun keroro :D

ayie : hehe ok ayie. sila rajinkan diri :D

[sutera kasih] berkata...

rmh dh siap kemas cuma tak susun biskut lg hehe


samala, tak pernah pegi bazaar lagi since taun lepas T___T

 
Related Posts with Thumbnails