Khamis, 25 Ogos 2011

Steve Jobs Letak Jawatan | Steve Jobs resigns as Apple's CEO

Oh Em Gi !! The most innovative and visionary man behind one of the most valueable technology company, Steve Jobs submitted his resignation to the Board today and strongly recommended that the Board implement its succession plan and name Tim Cook as CEO.

Read More <<<


LOL aku pula getting excited about this. Sudah tentu la aku excited kerana selepas Bill Gates, Steve Jobs merupakan salah seorang yang aku admire dalam dunia teknologi komputer ni. Banyak idea kreatif dan sumbangan besar yang telah diberikan oleh Steve Jobs kepada dunia komputer .

Hasil sumbangan dan idea kreatifnya telah menjadikan produk keluaran Apple laris di pasaran dunia sekaligus menaikkan nama syarikat Apple. Lepas ni Steve Jobs dah tidak melibatkan diri dengan Apple dan harap-harap pengganti Steve Jobs mampu membawa Apple dengan lebih baik.

Walaupun aku tak pernah menggunakan produk Apple yang lain selain daripada Ipod, aku selalu juga tengok video mengenai pelancaran produk terbaru oleh Steve Jobs dan juga video temu ramah di laman web Youtube.

Steve Jobs semasa pelancaran Apple Macbook Air pada tahun 2008 di Macworld.

Comments
16 Comments

16 ulasan:

azrijohan berkata...

ehem hem hemm..
aku nak apply ahh jawatan Steve Job nihh..kui kui


http://azrijohan.blogspot.com/

Freaky berkata...

haha amik la kalau nak :D

harrazdani berkata...

harap beliau terus maju...tp beliau mengidap kanser kan?

Freaky berkata...

harrazdani : x tau la kanser ke ape tp saket tenat gak la

gedek! berkata...

Ni uncel punya hero, ni...

Luqeem™ berkata...

dulu aku dapat emel dr dia, dia nak aku apply msuk apple. buat designing..hahaha..tp aku tolak..:P

sergeant keroro berkata...

ehem ehem, HAHA.

cik pulau berkata...

ooooo...

tu je yang mampu komen.. hahahha

Blogger Newbie berkata...

kira power la org ni eik bro? apple elegent.suka n tingin . tp xde duit seyh. huh

schaze zainn berkata...

kalau perfume APPLE camne?hikhik xP

tapi barang APLLE mahal-mahal. ai tak mampu =,="

naDya SaRwaNi berkata...

ouh...

Zul Fattah berkata...

mamat ni pro bro...

GaRy™ berkata...

aq suka stail presentation dia.. memang superb!!

Saiazuan berkata...

dia ni memang pandai brkata2

iMBobo berkata...

alamak tak kenal pun die ni..tp kenapa die letak jawatan?

eszyamin berkata...

mungkin dia rasa umur dia dh x panjang kot..

 
Related Posts with Thumbnails