Khamis, 25 Ogos 2011

Siapa Kata Kame Hame Haa Tidak Wujud

Wuahaha aku tengok gambar ni sambil mengilai.

Ha ha ha pandai gila budak tu buat-buat jatuh bila kena Kame Hame Haa.

p/s : Kame hame haa tu adalah serangan dalam cerita Dragon Ball

Comments
24 Comments

24 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

haha..cuma tak keluar je kame hame haa tu..baru aura je tu..haha~

sergeant keroro berkata...

hahahaha, budak kecik tu comel jek.

Clara berkata...

clara bace je tajuk tu, terus teringatkan dragon ball..

Igtkan entry pasal dragon ball, rupanya pasal budak comel yg pandai menumbangkan diri ble kena kame hame haa..

Mesti sudah dilatih byk kali olh ayah dia...

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

haha..lawaklah.. ntah bape kali ntah bapak dia suruh practice..haha.. agaknye tuh cubaan beratus kali baru jadi real..haha ..pengaruh dragon ball pnye pasal..haih, bapak2.. :D

RepublicAku berkata...

keh3...kiut miut...

myra yusreena berkata...

haha..comel jek!!

aRa ❤ aFiq™ berkata...

haha.. na gelak gak..

Syazwan Che Deraman berkata...

laaa..tula dragon ball ngan anak dia!.
hehehe.
dah bsar dah dragon ball..
mana ekornya?

izma. berkata...

hahah comel je =)

Panggil aku Han berkata...

hahah..comel je bdk tu..

mish wanyazmy berkata...

comel sgt budak 2...

Freaky berkata...

hahaha sume kate comel :D

cucu umie berkata...

comel lh juga...huahaua

My Name is Mar berkata...

Ha-ha-ha:D
Comel woooo...

Tulus Sweet berkata...

ade bakat . haha

Bella berkata...

Nak try buat dekat kucing aku la...
Tengok jadi ke tak...

P/s : Aku bayangkan kucing aku mesti buat muka sengal dia kalau aku buat mcm tu...

**::CIKNUURUL::** berkata...

bhahahahahah,..comel!,.gile bnyk kali tgk bnde ni,.hehe,.lucu,.

intan.maisarah berkata...

*pasang angan angan nanti nak ajar kat anak macam ni

syuha zulkifli berkata...

Terer budak tu. =))

Cam tetahu jek.

Umie Artoqiemie berkata...

baby tu jatuh dengan cute..

gadis melayu berkata...

comel3..!!! klu dpt budak nie rasa nk picit2 jer.. hehehe..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaaa . bijaknye budak tuuuuuuuuuu .. pandai lak ikut bapak dia berlakon sekali . hehe ..

FARIZA AINA berkata...

cute bangat budak ni..comel~~

Tea Dno berkata...

comel lak budak tu.. wakakaak..

 
Related Posts with Thumbnails