Ahad, 21 Ogos 2011

Selamat Pagi 21 Ogos 2011

Selamat pagi !!! selamat pagi !!! dan selamat pagi !!! Hari ni dah masuk hari ke 21 kita berpuasa dan dalam seminggu masa seminggu lagi kita akan sambut Hari Raya Aidilfitri. Selamat Hari Raya.... Aidilfitri Mulia... Ehh masih terlalu awal untuk nyanyi lagu raya. Aku suka nyanyi bila 3 hari sebelum Aidilfitri menjelma kerana masa tu baru feel betul-betul best.

Ok ok lupakan sekejap pasal Aidilfitri tu. Kang banyak pulak topik aku masuk dari topik baju raya sampai la kuih raya. Silap hari bulan aku duk karang entri pasal hari raya pulak. Tapi apa salahnya kalau karang awal sikit entri mengenai hari raya. hu hu tak nak cakap pasal raya lagi. Aku tukar topik ye.
Pagi tadi aku seperti biasa duk melayari laman web pasal template blog. Tak tahu kenapa semenjak dua menjak ni aku suka masuk laman web yang mempunyai koleksi template blog. Lepas tu bila dah tengok koleksi yang ada, memang tipu la kalau aku kata tak ada yang dapat menggoda kan ?

Aku nak try ubah template yang aku baru jumpa ni. Nampak sangat cantik dan menyerlah. Kalau sesuai aku pasang kat blog Firdaus Life ni. Kalau tak sesuai memang aku campak dan delete je la jawabnya. Adusss perasaan gila mengadap template datang lagi. Ni semua gara-gara hobi yang suka layari laman web template. GGrrrr.
Comments
7 Comments

7 ulasan:

ANISA berkata...

amik aje mana yang berkenan..first time ada org kena serangan template...terbaikk!!

Ezad Skytech berkata...

template baru lagi ye freaky..huhu~

syaz@rozelt berkata...

kalau ada yg sesuai ngan blog rozelt nak satu!!!hhee

IMANSHAH berkata...

selamat pagi juga

mOon jOhari berkata...

camat pagi!

lama x melawat blOg blOg freaky...sOwie...a little bit busy....

plh yg bkenan di hati mcm pilih baju raya ye.....

^_____^

Zul Fattah berkata...

pagi..haha ko ambik amno template ni? cool r..

Luqeem™ berkata...

haha..asyik tuka je..

 
Related Posts with Thumbnails