Isnin, 1 Ogos 2011

Sekali Bagi Tulisan Cina Daaa

Haa kalau keluar tulisan ni, macam mana nak lepas security cek kat facebook ? Aisehmen !! kalau tulisan jawi ok lagi tapi kalau tulisan ni. Hurrmm fikir 2 dan 3 kali nak buat apa. Last sekali tekan je Try Different Words. Tunggu kejap... Haa dah nampak tulisan biasa. Nasib baik...

Oh ya aku dah jadi gila edit template blog. Tengok la wajah baru yang sentiasa baru di blog aku ni. Rasanya ini dah masuk sentuhan terakhir kot. Memang final decision dah akan pakai template ni. Kalau nak tukar pun tunggu sampai beberapa bulan. Serius !! nampak tak aku serius ni ... hu hu

p/s : Jangan lupa niat puasa sebulan dan niat puasa esok :)
Comments
26 Comments

26 ulasan:

Luqeem™ berkata...

bro, klu yang navbar, word tu tukar smua kpd capslock, bru nmpak style :)..mcm yg shoutmix tu..

Amiirah-Cassan berkata...

HAHAHAHA kronik dah ni , ahahahaha , "LI XUE NAN MU BIAN iabline" , klaau tak silap laa , hahaha

sergeant keroro berkata...

hehe, nice! XD

terbaik, :P

faridah nazurah berkata...

template ni memang terbaik. cool.

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

haha..sedeh doe..nmpaknya kau kena ade keyboard uruf2 cina lah kan..haha..

Eh, niat2 pose..selamat menjalani ibadah pose freaky! :D

Panggil aku Han berkata...

hoho dh smart dh ni...

gedek! berkata...

security cek ni menjengkelkan lah...!

Selamat berpuasa, !

Muslimah Optimis berkata...

kadang-kadangkan tekan je apa pun lepas je .. xikut pon very yang dia kasi

peNulis SeNjA berkata...

template nih pengaruh pada SEO bang

RepublicAku berkata...

ahh baru cantik kulit...keh3

alif ismail berkata...

salam...

Selamat menjalani ibadat puasa dengan sempurna.

Selamat bersahur juga!!

Salam Ramadhan dari alif..

alif haris berkata...

hhahhhahaha .. pelik tol :D

afzainizam berkata...

pelik kan,,,,,

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Ucapan Selamat Berpuasa & berbuka

afzainizam berkata...

ayam sambal nasi beriani,
enak diratah nanas paceri,
hari raya tidak bererti,
jika puasa hanya sehari..

Cendol, katira, laicikang air tebu,
Murtabak tapai roti jala capati,
Kehadiran Ramadhan menyentuh kalbu,
Moga keinsafan bertandang di hati.

Thanks ziarah kembali yerr

kiz berkata...

aku pernah kena sekali..tapi dia kuar kod kod apa tah..macam lambang soviet union pun ada..

Freaky berkata...

hahaha soviet union ? ganas tu Kiz

Abe Goreng berkata...

Haha.menyusahkn je mende tu.XD

Update terbaru : Kisah Dobi Layan Diri!

ieda berkata...

selamat berpuasa dik .. jgn ponteng2 tau ! :)

Iffah Afeefah berkata...

oh inila freaky jiran si alien=)

Freaky berkata...

wahaha jiran alien :D

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaaa . tuka lagik siap ...

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

Tia pernah dapat tulisan terbalik ow .. penim2 .. hahaa ..

siap kalau tuko lagik .. heheh

Freaky berkata...

kalo terbalik, tia baca la terbalik. haha

Najlaa 'Aqilah berkata...

kahkahkah. boleh pulakk.

hira berkata...

ni kenapa ada security apa semua ni? hahaha :D saya on facebook pun tak usya apa benda yang terjadi dalam tu. ada notifications dengan request je layan. selain tu, jangan harap! haha :D

[sutera kasih] berkata...

sebab benda alah tu la sy malas dh nk ping entry kt FB huhu

 
Related Posts with Thumbnails