Rabu, 17 Ogos 2011

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER


- Nama panggilan Blogger : Freaky / Firdaus
- Tarikh mula berblog : 23 Ogos 2010
- Rakan blogger terkini : 1414
- Target tambah rakan blogger : Infinity

p/s : Nak join sila klik header skytech :)

Comments
27 Comments

27 ulasan:

Luqeem™ berkata...

dtg sini dr segmen..hehe :)

SoLy SoLicious berkata...

join jugak segmen ni :)

Ezad Skytech berkata...

thankz bro support segmen blog aq ni..hee~

Tulus Sweet berkata...

nak try jugak..:)

bobotAZMI berkata...

nak jugakkkk. wekkk :P

Syazwan Che Deraman berkata...

infinity dan initty ;)

s h a f i k a h berkata...

dah follow!!!

Suhaili Sarif berkata...

waa bestnya..hihi
firdaus,saya pakai wordpress
kenapa ya?
template blog saya mmg saja xnak pakai tmplate wp.hihi

moshi_boo berkata...

nak join gak la..
^^

Tea Dno berkata...

nak join lah.. heee...

topan berkata...

Nak buat header macam topan?

ada software photoscape tak? if xde, boleh download kat download.com ek.. kemudiannya install.. Topan guna photoscape je untuk buat header nie.. kalau nak gempak2 lagi design, boleh buat sendiri guna photoshop atau search kat google, amik je gambar yang berkenan.. Kemudian dengan photoscape tu, boleh buat header macam Topan wat nie.. hehehe... :)

Mr.Baiz berkata...

terjah dari blog ezad..
salam perkenalan..

http://mrbaiz.blogspot.com

Nurhasliza Jeffry berkata...

Haiii! Datang seranggg. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

SITI NOORNADIYANA berkata...

ni yg lain dari lain. INFINITY.. ^^

twinkeenabilah berkata...

Singgah dari segmen yang sama :)

Mari kenal-kenal :D

Shaherah berkata...

shera datang seranggggg.. wohooo.. hahha..

SoL berkata...

Sol singgah sini :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com

Fadzlina Zaman berkata...

fadz singgah sini dari segmen yg sama :)

iMBobo berkata...

hi! singgah sini dari segmen Jom kenal dan Tambah Rakan Blogger :)

AzatLazat berkata...

dari segmen ezad skytech
singgah sini
sudi singgah sana pulak ye
nak cukupkan target ni
hehe
:P

kETenANgaN haKiKi berkata...

saya dtg menerjah..hehe..done follow u..
feel free to follow me back..^^

http://yaniee-inayli.blogspot.com/

Miss Eunice berkata...

hola there..
visit here..:)

syerz eyryn berkata...

toink2. . ryn singgah dri segmen sme. .

farhana hussein berkata...

hello there, dari segmen sama!

whoaa nice blog! suke!


http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

FOLLOW KAMU!

Asyikin berkata...

hye, baru peluang nak berblogwalking :) salam singgah and salam follow

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

ceriteraliyana berkata...

hye3!! yana terbang sini dengan tinkerbell dari segmen Skytech !!

salam aidilfitri!!
juga salam perkenalan! ^^

*baru berkesempatan nak serbu..

nabila azmi berkata...

hi2..serang sini=)..done follow awk=)

 
Related Posts with Thumbnails